Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Pasilanraitio 9, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Länsi-Pasila, 218 m2

Kohde #26331

Kuvaus

Vuokrataan 2. kerroksen 218 m2 kokoinen toimistotila Triplan läheisyydessä, hyvien liikenneyhteyksien varrella Pasilassa. Tila koostuu avotilasta ja työhuoneista. Kulku tilaan oman sisäänkäynnin kautta Pasilanraition puolelta. Kiinteistössä on aulapalvelu sekä kokousmaailma, jossa on kattava valikoima neuvottelutiloja vuokrattavana tuntihinnoin.

Pasilanraitio 9 sijaitsee Länsi-Pasilassa erinomaisten yhteyksien varrella Kauppakeskus Triplan ja Pasilan aseman läheisyydessä, aivan Sokos Hotel Pasilan vieressä. Ylimmästä kerroksesta löytyvät hulppeat edustus- ja saunatilat sekä koko kerroksen levyinen näköalaterassi. Kiinteistön pohjakerroksessa on vuokralaisille ilmainen kuntosali.

Tilat ovat valoisia ja viihtyisiä ja niissä on jäähdyttävä ilmanvaihto. Lisäksi Petrasolin runsas palveluvalikoima: faksaus-, kopiointi- ja tulostuspalvelut, ICT-palvelut (internet-yhteydet ja ylläpitopalvelut), puhelinjärjestelmät, puhelinvaihde ja -vastauspalvelut, kokous- ja edustustilat, postitus- ja kuriiripalvelut, videoneuvottelut, sihteeripalvelut sekä toimistokalusteiden vuokrausmahdollisuus.

Kohteen läheisyydestä löytyy runsaasti erilaisia palveluja, mm. lounasravintoloita, hotelleja ja poliisi- sekä lääkäriasema.

Liikenneyhteydet

Pasilan aseman läheisyydessä olevaan kiinteistöön on helppo saapua niin autolla kuin julkisillakin liikennevälineillä. Raitiovaunu pysähtyy kiinteistön edessä ja Pasilan juna-asema on noin 10 min kävelymatkan päässä. Myös bussiyhteydet ovat hyvät. Autopaikkoja voi vuokrata kiinteistön pysäköintihallista tai lähellä olevasta Länsi-Pasilan pysäköintihallista. Vieraille on varattu paikkoja pihalle sekä katoksen alle.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Pasilanraitio 9
Helsinki 00240

  • Kaupunginosa: Länsi-Pasila
  • Pinta-ala: 218 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1983
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.