Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kaupintie 5, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Lassila, 2685 m2

Kohde #18562

Kuvaus

Pohjois-Haagan aseman välittömässä läheisyydessä sijaitsevaa tehokasta toimistotilaa, joka käsittää avotilaa ja työhuoneita, kerrokset 2-4. Tilaa löytyy isommallekin yritykselle, ja on mahdollista vuokrata myös yksi kerros (895 m2). Tämä on loistava vaihtoehto toimijalle, joka hakee edullista tilaratkaisua hyvien liikenneyhteyksien varrelta. Pohjakuva on suuntaa antava.

Viisikerroksinen toimistotalo hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kerrosala 898m2. Vastaanotto, neuvottelutiloja. Rakennuksen toimistotilat ovat helposti muunneltavissa. Autohallissa ja pysäköintitalossa on runsaasti autopaikkoja. Pohjakerroksessa tilaa esim. yritystilaisuuksiin sekä vuokrattava neuvottelutila 40 hengelle. Vuokrattavat saunatilat ylimmässä kerroksessa.

Liikenneyhteydet

Kaupintie 5:n toimistotalo sijaitsee erinomaisella paikalla Pohjois-Haagan juna-aseman vieressä. Asemalta matka Helsinkiin taittuu 12 minuutissa ja Lentokentälle parissakymmenessä minuutissa. Autolla kiinteistölle pääsee kätevästi niin Kehä I:seltä kuin Vihdintieltä ja paikoitus onnistuu kiinteistön omassa autohallissa sekä viereisessä parkkitalossa.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Kaupintie 5
Helsinki 00440

  • Kaupunginosa: Lassila
  • Pinta-ala: 2685 m2
  • Kerros: Useita kerroksia
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.