Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kiviaidankatu 2, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Lauttasaari, 772 m2

Kohde #25414

Kuvaus

Vuokrataan neljännen kerroksen huonetoimistotila, joka on jaettavissa pienempiin osiin. Kiinteistö sijaitsee näkyvällä paikalla Helsingin Lauttasaaressa, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä metroasemalta.

Teollisuushenkinen toimistotalo Lauttasaaressa. Aikoinaan Helsingin Villakehräämönä tunnettu kiinteistö, Kiviaidankatu 2, on yksi Lauttasaaren vanhimmista teollisuuskiinteistöistä. Rakennuksen näkyvin osa lienee 62 metriä korkea savupiippu. Tänä päivänä kohteesta löytyvät modernit toimistotilat, jotka ovat muokattavissa ja remontoitavissa tulevien käyttäjien yksilöllisiä tarpeita vastaaviksi. Kiinteistöstä löytyy myös tavarahissi. Autopaikkoja rajoitetusti pihalla ja hallissa. Kiinteistössä on iso päivittäistavarakauppa ja kuntosali. Alueella on useita lounasravintoloita, joista lähimmät sijaitsevat kolmen minuutin kävelymatkan päässä kohteesta.

Liikenneyhteydet

Kiviaidankadulle on helppo tulla sekä autolla että julkisilla kulkuneuvoilla. Työmatkaan helpotusta tuo myös länsimetro, jonka lähimmälle asemalle on matkaa alle kilometri. Aivan rakennuksen lähelle kulkevat myös bussit metroasemalta.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Kiviaidankatu 2
Helsinki 00210

  • Kaupunginosa: Lauttasaari
  • Pinta-ala: 772 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1952
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.