Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Malmin Kauppatie 12, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Malmi, 574 m2

Kohde #27147

Kuvaus

Vuokrattavana siisti ja toimiva toimistotila: 574 m² viidennestä kerroksesta. Tilakokonaisuus on jaettavissa.
Talossa on omia pysäköintipaikkoja niin hallissa kuin pihalla sekä kaikkien vuokralaisten yhteiskäytössä olevat suihkutilat. Koneellinen ilmanvaihto, palkkijäähdytys (huonekohtainen säätömahdollisuus). Tilat soveltuvat hyvin niin monitila- kuin huonetoimistoksi.

Viihtyisä ja valoisa toimistokiinteistö Malmilla hyvien kulkuyhteyksien keskellä. Tilat ovat muunneltavissa monenlaisiin tarpeisiin ja jaettavissa eri tavoilla. Kiinteistö on rakennettu vuonna 2001, koneellinen ilmanvaihto ja jäähdytyspalkit. Sisääntulokerroksessa neuvottelutiloja. Hissi, suihku, pukuhuoneet, hyvät tekniset valmiudet. Kiinteistön toinen osoite on Turkhaudantie 5. Sisäänkäynti kiinteistöön Turkhaudantieltä.

Malmin kauppatie 12 –toimistorakennus sijaitsee aivan Malmin ytimessä, lyhyen kävelymatkan päässä Malmin juna-aseman laitureista sekä alueen monipuolisista palveluista, joihin lukeutuvat muun muassa Kauppakeskus Malmin Novan sekä Kauppakeskus Malmintorin liikkeet, hyvinvointipalvelut ja ravintolat. Kehä I:lle on matkaa vain reilu kilometri, joten lähestyminen sekä idästä että lännestä on vaivatonta. Kohteeseen pääsee helposti myös Tuusulanväylältä ja Lahdenväylältä. Etäisyys Helsingin keskustaan autolla on noin 12,5 kilometriä, ja junalla matka taittuu 15 minuutissa. Junamatkat Tikkurilaan ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle kestävät 6 ja 16 minuuttia.
Runsaasti autopaikkoja läheisellä pysäköintialueella. 1 h kiekkopaikkoja asiakas-/vieraskäyttöön rakennuksen edessä

Liikenneyhteydet

Malmin juna- ja linja-autoyhteydet kivenheiton päässä. Kehä I lähellä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Malmin Kauppatie 12
Helsinki 00700

  • Kaupunginosa: Malmi
  • Pinta-ala: 574 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2001
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.