Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Paciuksenkatu 29, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Meilahti, 650 m2

Kohde #25431

Kuvaus

Helsingin Meilahdessa vuokrattavana hienoilla näkymillä varustettu uniikki 4. kerroksen toimistokokonaisuus. Mahdollista vuokrata 6. kerroksen 500 m² ja 5. kerroksen 650 m² tilan kanssa. Perille pääsee helposti niin omalla autolla kuin julkisilla liikennevälineilläkin. Tila vapautuu sopimuksen mukaan.

Modernia toimitilaa persoonallisessa toimistotalossa hienoilla näkymillä yli Pikku Huopalahden. Paciuksenkatu 29 on alun perin McDonald”sin Suomen pääkonttoriksi suunniteltu ja rakennettu toimistotalo. Yritys toimii talossa edelleen, ja katutasossa sijaitsee myös yksi ketjun ravintoloista.

Tämä pyöreä toimistotalo näkyvällä paikalla vilkkaan Paciuksenkadun varrella tarjoaa avaria, valoisia ja helposti muunneltavia toimitiloja erikokoisille yrityksille. Näkymät avautuvat yli Pikku Huopalahden. Tässä kiinteistössä on erityisen paljon ikkunapinta-alaa, mikä tuo Pikku Huopalahden alueen merelliset maisemat esiin. Turunväylän läheisyydessä sijaitsevaan kohteeseen on erinomaiset kulkuyhteydet myös julkisilla kulkuvälineillä. Kiinteistöllä on vuokralaisille yhteinen kuntosali, pysäköintihalli ja muita erikseen sovittavia palveluja.

Liikenneyhteydet

Kiinteistölle on hyvät kulkuyhteydet. Raitiovaunu 4 pysähtyy Paciuksenkadulla. Autolla hyvät yhteydet Turunväylälle ja Mannerheimintielle. Bussipysäkille alle 100 m, raitiovaunupysäkille 200 m, juna-asemalle 3,7 km, lentokentälle 18,7 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Paciuksenkatu 29
Helsinki 00270

  • Kaupunginosa: Meilahti
  • Pinta-ala: 650 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.