Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Tietokuja 4, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Munkkiniemi, 600 m2

Kohde #27541

Kuvaus

Erittäin korkeatasoista, mutta kustannustehokasta, lasiseinäistä huonekonttoritilaa. Valoisa tila, jonka tilankäyttöä on mahdollista muokata vuokralaiselle. Pääkonttorikohteessa on saatavilla paljon laadukkaita palveluja.

Tietokuja 4 on laadukas 6-kerroksinen toimistotalo Munkkiniemessä. Se rakennettiin v.2003 korkeatasoiseksi pääkonttoriksi. Toimistot sijoittuvat kahteen erilliseen siipeen ja niiden välissä on upea lasinen atriumpiha, jolle ilmettä antavat näköalahissi ja siipien välissä kulkeva puinen silta. Kiinteistön palvelut ovat todella korkealuokkaiset: hyvätasoinen ravintola, kuntosali saunoineen, katolla edustavat neuvottelutilat edustussaunoineen ja terasseineen.

Modernissa rakennuksessa on paljon ilmaa, lasia ja valoa. Sisääntulokerroksen yhteiskäytössä olevat vastaanottopalvelu, neuvotteluhuoneita sekä upea, hyvin varusteltu auditoriotila jatkavat tätä upeaa linjaa.

Cat6-kaapelointi, jäähdytetty ilmastointi, kaksi henkilöhissiä, erinomaiset turvallisuusstandardit, parkkipaikkoja hallissa sekä asiakaspaikkoja pihalla.

Liikenneyhteydet

Tietokuja sijaitsee Turun moottoritien alussa, joten yhteydet pääkaupunkiseudun läntisiin osiin ovat erinomaiset. Helsingin keskustaan ajaa 5 minuutissa, lentokentälle 20 minuutissa. Julkiset kulkuyhteydet ovat myös hyvät.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Tietokuja 4
Helsinki 00330

  • Kaupunginosa: Munkkiniemi
  • Pinta-ala: 600 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2003
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.