Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Paciuksenkatu 27, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Pikku Huopalahti, 1818 m2

Kohde #27337

Kuvaus

Paciuksenkadulla, Pikku Huopalahden tuntumassa, kivenheiton päässä Meilahden Kampuksesta, vapaana avaraa toimitilaa vehrein näkymin Meilahden arboretumiin. Kahdesta kerroksesta 1818 m² toimitilaa, johon mahtuu työskentelemään jopa 200 henkilöä. Tilat muokataan ja remontoidaan vuokralaisen tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Sisävalokuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista.

Moderni toimistorakennus, jossa runsaasti avotilaa sekä tilavat kokoushuoneet. Tiloissa on jäähdytetty ilmastointi. 1. kerroksessa avotila + avokeittiö.

Vuokrattavat 120m2 sauna- ja edustustilat ylimmässä kerroksessa upealla näköalalla; Näyttävät sauna-, pesu-, pukuhuone- ja kokoustilat sekä keittiö. Tilat soveltuvat kokouskäytössä noin 20-25 käyttäjälle. Kulunvalvontajärjestelmä ja kameravalvonta. Autopaikkoja. Alueella paljon lounasravintoloita.

Liikenneyhteydet

Paciuksenkatu 27-kiinteistö sijaitsee liikenteen solmukohdassa ja on helposti saavutettavissa niin julkisilla kulkuvälineillä että autolla. Lähi- ja kaukoliikenteet bussit kuin 4-raitiovaunulinja pysähtyvät talon lähettyville. Oman auton saa kätevästi parkkiin halliin tai pihalle. Pyöräilijöille löytyy pyöräparkki ja sosiaalitilat.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Paciuksenkatu 27
Helsinki 00270

  • Kaupunginosa: Pikku Huopalahti
  • Pinta-ala: 1818 m2
  • Kerros: Useita kerroksia
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1998
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.