Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Hiomotie 30, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Pitäjänmäki, 1029 m2

Kohde #20475

Kuvaus

Vuokrataan koko 2. kerroksen modernit toimistotilat.

Laadukas lounasravintola sijaitsee naapurikiinteistössä. Kiinteistö sijaitsee Valimon aseman lähellä Pitäjänmäessä. Tämän kohteen valttikorttina ovat nopeat julkiset liikenneyhteydet koko pääkaupunkiseudulle. Sisäkuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista.

Hiomotie 30 on edustava toimistotalo Helsingin Pitäjänmäessä, lähellä Valimon asemaa, noin 6 km päässä Helsingin keskustasta. Modernit toimitilat muuntuvat joustavasti erilaisiin toimitilatarpeisiin.
Kuusikerroksisen rakennuksen vuokrattava ala on yhteensä noin 5900 m². Pohjakerroksessa on liiketiloja sekä vasta remontoidut viihtyisät aulatilat, joiden kautta on kulku ylempiin toimistokerroksiin. Kellarissa vuokralaisia palvelee moderni ja lämmitetty pysäköintihalli. Henkilöstön käytössä on naapurikiinteistön laadukas lounasravintola.

Toimistokerroksissa pinta-ala on 1030 m2, joka voidaan vuokrata yhdelle käyttäjälle tai jakaa 2-3 vuokralaisen kesken. Tilat ovat jäähdytettyjä ja toimivat erinomaisesti sekä huonetoimistona että avokonttorina. Joustavat tilat voidaan remontoida vuokralaisen toiveiden mukaisiksi.

Rakennuksessa on kaksi henkilöhissiä ja yksi tavarahissi. Autopaikkoja on yhteensä 94 kpl, joista 74 sijaitsee parkkihallissa ja 20 on ulkopaikkoja. Parkkihallista on hissiyhteys toimistokerroksiin.

Liikenneyhteydet

Junamatka Helsingin keskustaan kestää 11 min. Valimon juna-asemalta, joka sijaitsee 400 metrin päässä. Alueen kautta kulkee myös yli 20 bussilinjaa, mukaanlukien poikittaisliikenteen päälinja 550. Lähimmille bussipysäkeille noin 400 m (Pitäjänmäentie) ja 750 m (Vihdintie).

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Hiomotie 30
Helsinki 00380

  • Kaupunginosa: Pitäjänmäki
  • Pinta-ala: 1029 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2000
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.