Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Hiomotie 30, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Pitäjänmäki, 1064m2

Kohde #20475

Kuvaus

Vuokrataan koko 2. kerroksen modernit toimistotilat. Tila vapautuu sopimuksen mukaan. Laadukas lounasravintola sijaitsee naapurikiinteistössä. Kiinteistö sijaitsee Valimon aseman lähellä Pitäjänmäessä. Tämän kohteen valttikorttina ovat nopeat julkiset liikenneyhteydet koko pääkaupunkiseudulle. Sisäkuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista. Edustava toimistotalo Pitäjänmäessä yritysalueella erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Vuonna 2000 valmistunut Hiomotie 30 tarjoaa modernit, muuntojoustavat ja hyväkuntoiset tilat. Kuusikerroksisen rakennuksen vuokrattava ala on yhteensä noin 5900 m2. Pohjakerroksessa on liiketiloja ja viihtyisät aulatilat. Henkilöstön käytössä on lisäksi naapurikiinteistön laadukas lounasravintola. Toimistokerroksissa pinta-ala on 1030 m2, joka voidaan vuokrata yhdelle käyttäjälle tai jakaa 2-3 vuokralaisen kesken. Tilat ovat jäähdytettyjä ja toimivat erinomaisesti sekä huonetoimistona että avokonttorina. Joustavat tilat voidaan remontoida vuokralaisen toiveiden mukaisiksi. Rakennuksessa on kaksi henkilöhissiä ja yksi tavarahissi. Autopaikkoja on yhteensä 94 kpl, joista 74 sijaitsee parkkihallissa ja 20 on ulkopaikkoja. Parkkihallista on hissiyhteys toimistokerroksiin.

Edustava toimistotalo Pitäjänmäessä yritysalueella erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Vuonna 2000 valmistunut Hiomotie 30 tarjoaa modernit, muuntojoustavat ja hyväkuntoiset tilat. Kuusikerroksisen rakennuksen vuokrattava ala on yhteensä noin 5900 m2. Pohjakerroksessa on liiketiloja ja viihtyisät aulatilat. Henkilöstön käytössä on lisäksi naapurikiinteistön laadukas lounasravintola. Toimistokerroksissa pinta-ala on 1030 m2, joka voidaan vuokrata yhdelle käyttäjälle tai jakaa 2-3 vuokralaisen kesken. Tilat ovat jäähdytettyjä ja toimivat erinomaisesti sekä huonetoimistona että avokonttorina. Joustavat tilat voidaan remontoida vuokralaisen toiveiden mukaisiksi. Rakennuksessa on kaksi henkilöhissiä ja yksi tavarahissi. Autopaikkoja on yhteensä 94 kpl, joista 74 sijaitsee parkkihallissa ja 20 on ulkopaikkoja. Parkkihallista on hissiyhteys toimistokerroksiin.

Liikenneyhteydet

Valimon ja Pitäjänmäen rautatieasemat ovat kävelyetäisyydellä. Lisäksi useita busseja pysähtyy kiinteistön lähellä (400 m). Kehärata mahdollistaa junayhteyden myös lentokentälle.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Hiomotie 30, 1064m2, 2. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Hiomotie 30
Helsinki 00380

  • Kaupunginosa: Pitäjänmäki
  • Pinta-ala: 1064 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu: sop. mukaan
  • Rakennusvuosi: 2000
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.