Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Karvaamokuja 2a, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Pitäjänmäki, 1069 m2

Kohde #27460

Kuvaus

Tämä 1096 m² kokoinen “penthouse” -tila on Ultimes Business Parkin kruunujalokivi. 7. kerroksen ikkunoista näkee upeasti Pitäjänmäen katon harjojen yli sekä Vihdintien toisella puolella siintävään Haagan Seniorivuoren puistoon! Tila on muuntojoustavasti lohkottavissa erilaisiin vyöhykkeisiin ja hiljaisiin tiloihin tai vaihtoehtoisesti avattavissa suureksi läpitalon avotilaksi.

Ultimes Business Garden edustaa Pitäjänmäen moderneinta toimitilakeskittymää, jossa laadukkaat talon sisäiset palvelut helpottavat arjen rullaamista. Kiinteistössä on tarjolla muun muassa vertaansa vailla oleva aulapalvelu, siivouspalvelut, lounasravintola sekä vapaasti varattavissa oleva neuvottelukeskus tarjoilutilauksineen ja paljon kaikkea muuta! Kiinteistö on vaivattomien kulkuyhteyksien päässä, ja talon alta löytyvästä pysäköintihallista löytyy sähköautojen latauspisteet sekä autonpesupalvelu autolla liikkuville työntekijöille.
Ultimes Business Garden sijaitsee Pitäjänmäen parhaimmalla paikalla, vain 3 min kävelymatkan päässä Haagan liikenneympyrästä. Lähimmälle bussipysäkille matkaa 2 min ja pikaratikkapysäkille 5 min. Huopalahden juna-asemalle kävelee reilussa 10 minuutissa!

Liikenneyhteydet

Kehäradan asemalle joko kävellen 400 m tai jokerilinjaa käyttäen (1 pysäkinväli). Helppo yhteys lentoasemalle.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Karvaamokuja 2a
Helsinki 00380

  • Kaupunginosa: Pitäjänmäki
  • Pinta-ala: 1069 m2
  • Kerros: 7. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 4/2016
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.