Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Purotie 1, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Pitäjänmäki, 640 m2

Kohde #26455

Kuvaus

Isomman yhtiön tarpeisiin suunniteltu kokonaisuus pitää sisällään oman luovan työn keskittymän, joka on sijoitettu tilan keskelle. Täällä on hyvä pitää workshoppeja, ideoida yhdessä tai pitää palavereita. Viihtyisässä ja avoimessa kahvilatilassa vietetään aikaa yhdessä, kuitenkin työskenteleviä kavereita häiriköimättä, sillä lasiseinä erottaa työtilat rennommasta alueesta. Päätyjen työympäristöt on sijoitettu niin, ettei läpikulkua synny tarpeettoman paljon ja puhelinkopit antavat mahdollisuuden rauhallisiin puheluihin.

Sisävalokuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista.

Kiinteistö sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Valimon juna-asema on noin 10 minuutin kävelymatkan päässä ja suoraan etuoven edestä lähtevät bussit Helsingin keskustan ja Espoon suuntaan. Myös tulevan Raide-Jokerin pysäkki sijaitsee aivan talon edessä.
Pääväylistä Kehä I ja Vihdintie sijaitsevat kiinteistön läheisyydessä. Kiinteistö on rakennettu vuonna 1991 ja on kokonaispinta-alaltaan noin 4619,5m2. Kiinteistössä on sekä liikehuoneistoja, että toimistotiloja. Kiinteistössä toimii mm. kuntosaliyritys ja ravintola. Parkkipaikkoja löytyy pihalta ja parkkihallista.

Suurin ikkunapinnoin varustetut selkeän muotoiset kerrokset ja tilat ovat poikkeuksellisen avarat ja valoisat. Lisäksi tilat sopivat viihtyisine kaupunkinäkymineen moneen käyttöön; niin toimistoksi, showrooksi kuin koulutukseenkin. Kerrokset voidaan jakaa usean eri käyttäjän kesken. Ylimmässä kerroksessa löytyy loft-tyylistä tilaa kaltevine ikkunoineen, kun puolestaan alemmissa kerroksissa isot ikkunarivit tuovat valoa tilaan.

Liikenneyhteydet

Valimon juna-asema 750m, Bussipysäkki 100m, Raide-Jokeri 50m (2023)

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Purotie 1
Helsinki 00380

  • Kaupunginosa: Pitäjänmäki
  • Pinta-ala: 640 m2
  • Kerros: Useita kerroksia
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1991
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.