Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Eliel Saarisen tie 2, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Pohjois-Haaga, 259 m2

Kohde #27322

Kuvaus

Vapaana kiinteistön 1. kerroksessa (ei katutaso) valoisa toimitila, joka on muokattavissa tulevan vuokralaisen tarpeisiin sopivaksi. X Haaga on moderni toimistotalo Pohjois-Haagassa, Hämeenlinnanväylän varrella ja Keskuspuiston kainalossa.

Sisävalokuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista.

X Haaga on moderni toimistotalo Pohjois-Haagassa, Hämeenlinnanväylän varrella ja Keskuspuiston kainalossa. Jäähdytetty ilmastointi ja nykyaikaiset tietoliikennevalmiudet. Rakennuksessa on laadukas lounasravintola, aulapalvelu, vuokrattavia neuvottelutiloja, auditorio ja saunaosasto ja kuntosali vuokralaisten käyttöön.

Kiinteistö on saavuttanut BREEAM In-Use (BRE Environmental Assessment Method) -ympäristösertifikaatin. BREEAM on johtava ja yksi laajimmin käytetyistä rakennusten ympäristönarviointijärjestelmistä. Järjestelmän tavoitteena on rakennuksen käytön aikaisten ympäristövaikutusten minimointi ja rakennuksen käytön tehokkuuden maksimointi.

Liikenneyhteydet

Liikenneyhteydet bussilla ovat erinomaiset. Hämeenlinnanväylän pysäkille 50m ja Haagan juna-asemalle n. 1 km. Vuonna 2024 X Haagaan pääsee myös kätevästi pikaraitiotie Raide-Jokerilla.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Eliel Saarisen tie 2
Helsinki 00400

  • Kaupunginosa: Pohjois-Haaga
  • Pinta-ala: 259 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2001
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.