Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Ratakatu 1, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Punavuori, 574 m2

Kohde #27468

Kuvaus

Vuokrattavana 5. kerroksen toimistotilaa saneerauksessa olevasta kiinteistöstä. Ensimmäiset tilat (kerrokset 2-6) valmistuvat vuokralaisten käyttöön aikaisintaan n. 1/2025. Vuokralainen pääsee vaikuttamaan tilan lopulliseen layouttiin.

Kaikki ydinkeskustan palvelut, lounasravintolat, tavaratalot, kivijalkaliikkeet sekä vapaa-ajan akti­viteetit, ovat vain lyhyen kävelymatkan etäisyydellä. Kun Gloriasta astuu ulos Ratakadun puolella, odottaa edessä vehreä Koulupuistikko Topelius ja Lapset -patsaineen. Omalla autollaan liikkuva kurvaa Gloriassa kätevästi parkkiin Aimo Park Pikku Erottajan halliin, josta löytyvät myös latausasemat sähköautoille. Korttelin tai kahden päässä sijaitsee myos suuri osa keskeisimpien raitiovaunu- ja bussilinjojen pysäkeistä. Myos pyöräilijöille ja muille työmatkareippailijoille on Gloriassa omat arkiliikunnan sujuvuuden ja mukavuuden varmistavat palvelunsa.

Helsingin arvokkaan Kaartinkaupungin ja elämää sykkivän Punavuoren rajalla sijaitsevan Glorian matka kohti upeaa tulevaisuutta on alkanut: kiehtovan historian omaavaa kiinteistöä uudistetaan parhaillaan elegantin kauniiksi ja verrattoman viihtyisiksi toimitiloiksi eri­kokoisille yrityksille ja yhteisöille.
Ainutlaatuinen kohde muuttaa muotoaan ja kokee samalla perinpohjaisen modernisoinnin vas­tatakseen täydellisellä tavalla nykyajan tarpeisiin ja vaatimuksiin. Kiinteiston henki sailyy silti ennallaan ja luo perustan mutkattomalle työarjelle, lukemattomille uusille menestystarinoille.
Valmistuessaan vuonna 2025 Gloria on loistokkuuden ja luovuuden koti, joka kutsuu tutustumaan niin läheltä kuin kauempaa.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Ratakatu 1
Helsinki 00120

  • Kaupunginosa: Punavuori
  • Pinta-ala: 574 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu: 1/2025
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 36-40 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.