Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Itämerenkatu 11-13, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Ruoholahti, 490 m2

Kohde #27180

Kuvaus

Kulmaan sijoittuvaan neljännen kerroksen toimistoon tulee hyvin valoa kahdesta ilmansuunnasta. Tilassa on tällä hetkellä avoin työskentelyalue, kaksi neuvotteluhuonetta ja useampi pieni työhuone / teams-huone sekä omat wc- ja taukotilat. Tilat muokataan vuokralaisen tarpeen mukaan. Hyvin varustellussa kiinteistössä on varattavia kokoustiloja, aulapalvelu, parkkihalli ja oma kuntosali.

Varman omistama moderni toimistotalo Helsingin Ruoholahden sydämessä. Kiinteistössä on lähes 20 000 m2 vuokratoimitilaa erinomaisten kulkyhteyksien varrella. Metroaseman välitön läheisyys ja kattavat pysäköintimahdollisuudet hyödyttävät niin talossa työskenteleviä että vierailevia ihmisiä. Rakennuksella on BREEAM In-Use ympäristösertifikaatti arvosanalla Good.

Nykyaikainen ilmanvaihto ja jäähdytys jäähdytyspalkein. CAT5-kaapelointi. Työpisteiden kaapelointi on toteutettu ulkoseinien sähkökouruilla ja keskialueiden avotiloissa pistorasiapylväillä. Muuntojoustavat tilat sopivat erityisen hyvin kasvuyrityksille, jotka voivat kasvaa myös talon sisällä.

Kiinteistön omassa autohallissa ja viereisessä Ruohoparkissa runsaasti autopaikkoja.

Liikenneyhteydet

Ruoholahdesta on hyvät kulkuyhteydet Helsingin keskustaan ja pääliikenneväylille. Itämerenkatu 11-13 välittömässä läheisyydessä sijaitsee metroasema sekä bussien ja raitiovaunun pysäkit. Ruoholahden metroasema 200 m, bussipysäkki 200 m, raitiovaunupysäkki 100 m, Helsingin rautatieasema 3,3 km, Helsinki-Vantaan lentoasema 21,3 km, Länsiväylä 100m.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Itämerenkatu 11-13
Helsinki 00180

  • Kaupunginosa: Ruoholahti
  • Pinta-ala: 490 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1999
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.