Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Tammasaarenkatu 3 PINTA, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Ruoholahti, 632 m2

Kohde #24875

Kuvaus

Merinäköalalla varustettu 632 m2 remontoitava toimistotila, joka räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. HTC Ruoholahdessa kattavat palvelut mm. auditorio, kaksi ravintolaa, kuntosali ja neuvottelutiloja.

Sisävalokuvat ovat malliesimerkkejä kiinteistön tiloista.

HTC PINTA. Kai Wartiaisen suunnittelema Business Park HTC Helsinki koostuu neljästä rakennuksesta, jotka ovat valmistuneet vuosina 2001-2002. Kiinteistössä runsaasti eri palveluita mm lounasravintola, kahvila, vastaanottopalvelut, neuvottelutiloja, 250 hengen auditorio, sauna, kuntosali. Tilakohtainen jäähdytys ja Cat6-kaapelointi. Kiinteistön välittömässä yhteydessä ovat Ruoholahden kaikki palvelut ja erinomaiset liikenneyhteydet. Kiinteistön kellarissa on vuokrattavissa pysäköintitilaa.

Liikenneyhteydet

Ruoholahden metroasema sijaitsee vain noin 500 m päässä HTC:sta ja raitiovaunulinja 8:n päätepysäkille on matkaa vajaat 200 m. Espoon suuntaan yhteydet sujuvat Länsiväylää pitkin. Bussipysäkille 200 m. Juna-asemalle 2,3 km. Lentokentälle 17,6 km. Autopaikkoja on HTC:n alla, tilavassa parkkihallissa. Maksullisia pysäköintipaikkoja on kiinteistön edessä sekä lähikaduilla.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Tammasaarenkatu 3 PINTA
Helsinki 00180

  • Kaupunginosa: Ruoholahti
  • Pinta-ala: 632 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2001
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.