Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Energiakatu 4, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Ruoholahti, 736 m2

Kohde #24168

Kuvaus

Vuokrattavana 2. kerroksen 736 m2 tila. Paraatipaikalla sijaitseva Technopolis Ruoholahti 3 valmistui kesällä 2018, joka tarjoaa loistavan sijaintinsa lisäksi merinäköalan sekä mahdollisuuden kohtaamisiin.

Technopolis tunnetaan sen muuntojoustavista tiloista, eli tämäkin kiinteistö on muokattavissa juuri miten sen itse näet parhaaksi. Itse kampus tarjoaa kattavat palvelukokonaisuudet, joihin sisältyy kaksi ravintolaa, kioski, aulapalvelut, siivosupalvelut, maanalainen pysäköinti, sekä golf simulaattori. Salmisaaren liikuntakeskuskin sijaitsee vain muutaman kiven heiton päässä. Lisää kuvia tulossa pian.

Ruoholahti 3 valmistui kesällä 2018. Rakennuksessa on yhteensä 9900 m2 monipuolista toimitilaa ja laadukkaat palvelut loistavien liikenneyhteyksien varrella. Suuret ikkunat ja korkeus jopa 3,2m; paljon luonnonvaloa. Tyylikäs ja kutsuva Vertti Kivi & Co suunnittelema aula. Teollisuushenkinen tunnelma. Ylemmistä kerroksista merinäkymät.

Ruoholahden kampuksella on asiakkaita pienistä startupeista pörssiyrityksen pääkonttoriin, toimialasta riippumatta. Ruoholahti 3 on yritystäsi varten jos arvostat helppoutta, keskeistä ja merellistä sijaintia, naapurien läheisyyttä sekä toimintaympäristöä, jossa kaikki toimii. Pysäköinti rakennusten alla sijaitsevassa Salmiparkissa. Suihkut/yhteiset sosiaalitilat, pyöräkellari + pyörien huoltopiste kellarissa. Tavoitteena LEED Gold sertifikaatti.

Liikenneyhteydet

Metroasemalle 1,1 km, raitiovaunupysäkki 700 m, bussipysäkki 200 m, juna-asema 3,5 km, lentokenttä 30 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Energiakatu 4
Helsinki 00180

  • Kaupunginosa: Ruoholahti
  • Pinta-ala: 736 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu: sop. mukaan
  • Rakennusvuosi: kesä 2018
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.