Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Itämerenkatu 3, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Ruoholahti, 101 m2

Kohde #17370

Kuvaus

Ensimmäisen kerroksen tila, täysin remontoitu muuttovalmis upea avotoimisto yhdellä neuvotteluhuoneella ja omalla sisäänkäynnillä. Ikkunat vilkkaalle Porkkalankadulle. Pohjakuvassa tila nro 1. Pohjakuva on viitteellinen. Itämerenkatu 3 on saneerattu uuteen uskoon; pinnoiltaan ja tekniikaltaan uudistetut tilat valmistuivat v.2019 aikana.

Uudistetut tilat merellisessä Ruoholahdessa.

Suuremmankin yrityksen tarpeisiin soveltuvaa muuntojoustavaa ja modernia toimitilaa keskeiseltä paikalta Ruoholahdesta. Rakennus sijaitsee keskellä Ruoholahden toimistoaluetta ja kohteelta on hyvät liikenneyhteydet metrolle, raitiovaunuun, bussipysäkeille, keskustaan ja Länsiväylälle.

Kaikkien kerrosten yhteinen vastaanotto on sijoitettu maantasokerrokseen. Kerroksen aulassa on kahvila- ja ravintolapalveluita sekä talon vuokralaisten käytössä olevia neuvottelutiloja. Kerros on kaikille avointa tilaa, jonka palvelut takaavat toimivan toimistoarjen. Kellarissa on henkilökunnan kuntosali, puku- ja pesutilat. Henkilökunnan pyöräpaikat on sijoitettu kellarin pysäköintihalliin.

Liikenneyhteydet

Hyvät liikenneyhteydet Länsiväylää pitkin autolla. Raitiovaunulinjan 8 pysäkki kiinteistön edessä ja metroasema kävelymatkan päässä. Myös raitiovaunujen 6, 7 ja 9 pysäkit lähellä. Espoon sekä Lauttasaaren bussien pysäkit 5 min. kävelyetäisyydellä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Itämerenkatu 3
Helsinki 00180

  • Kaupunginosa: Ruoholahti
  • Pinta-ala: 101 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu: Heti vapaa
  • Rakennusvuosi: 1998
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.