Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kaikukatu 3, Helsinki

Vuokrattava, Ravintolatila, Helsinki, Sörnäinen, 358 m2

Kohde #27329

Kuvaus

Vanhaa kunnioittavan ja kestävään uuteen aikaan kurkottavan peruskorjauksen yhteydessä Haikun katutasoon avataan ravintolatila. Tila voidaan helposti rajata erilaisia toimintoja palvelevaksi, esimerkiksi kahvilabaariksi ja ravintolasaliksi. Ravintolasta tulee aukeamaan näkymät sekä Väinö Tannerin puistoon että kiinteistön rauhalliselle sisäpihalle. Terasseja on Haikuun toteutettavissa yksi tai useampia, erilaisin aurinko-olosuhtein ja sääsuojin. Kiinteistön sisäpihalle on terassin yhteyteen mahdollista perustaa myös kesäkioski, jolla aurinkosesongista saa kaiken tuoton irti. Ravintolatilan pohjaratkaisu on potentiaalia pullollaan myös asiakasvirtojen ohjaamista ajatellen. Sisäänkäyntejä voidaan toteuttaa useampia, oma erillinen sisäänkäynti sisäpihalta sekä toinen sisäkautta talon pääaulasta. Lisäksi puiston puolelle voidaan kesäkaudella toteuttaa kulku mahdolliselle terassille.

Haikun peruskorjaus valmistuu syksyllä 2024.

Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services, puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi.

Liikenneyhteydet

Kiinteistölle on erinomaiset kulkuyhteydet. Hakaniemen ja Sörnäisten metroasemat ovat kävelyetäisyydellä, raitiovaunupysäkille kävelee viidessä minuutissa. Bussipysäkille ja kaupunkipyöräasemalle kävelee kiinteistön pihalta muutamassa minuutissa. Omalla autollaan liikkuva kurvaa Haikussa parkkiin kiinteistön alla olevaan lämpimään halliin, josta löytyy latausasemat myös sähkö- ja hybridiautoille.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Ravintolatila

Kaikukatu 3
Helsinki 00530

  • Kaupunginosa: Sörnäinen
  • Pinta-ala: 358 m2
  • Kerros: katutaso
  • Vapautuu: Syksy 2024
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.