Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Pitkänsillanranta 3, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Siltasaari, 355 m2

Kohde #20633

Kuvaus

Vuokrattavissa 5. kerroksen toimitila, jossa avotila sekä kahdeksan toimisto- ja neuvotteluhuoneita. Huikeat maisemat Töölönlahdelle. Oma suihkumahdollisuus. Tilasta on huikeat maisemat Töölönlahdelle!

Uusitun julkisivun saanut Siltasaaren helmi kauniilla ja näkyvällä paikalla Pitkänsillan vieressä. Jäähdytetty tulo/poistoilmanvaihto. Julkisivusaneeraus tehty vuonna 2011. Kiinteistössä avara aula ja ovipuhelin. Oma pysäköintihalli. Tavarahissi 750 kg.

Toimitila Helsingin Pitkänsillanrannassa on valinta sinulle, joka etsit ainutlaatuista sijaintia keskustan läheisyydestä. Monipuolisista toimistotiloja on uudistettu asiakkaiden tarpeita vastaaviksi. Kohteesta on hyvät kulkuyhteydet julkisilla kulkuvälineillä. Lähellä on runsaasti palveluita ja Helsingin ydinkeskustaan on kävelymatka. Tervetuloa nauttimaan meren läheisyydestä ja yritysten tarpeiden mukaan suunnitelluista toimitiloista

Liikenneyhteydet

Erinomaiset liikenneyhteydet joka suuntaan ja vain 10 minuutin kävelymatka rautatieasemalle. Bussi- ja raitiovaunupysäkit sekä taksiasema aivan vieressä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Pitkänsillanranta 3
Helsinki 00530

  • Kaupunginosa: Siltasaari
  • Pinta-ala: 355 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1957
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.