Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Konepajankuja 1, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Vallila, 852 m2

Kohde #25107

Kuvaus

Vuokrattavana 852 m2 toimistotila hyvällä sijainnilla Helsingin Vallilan Konepajan alueella A-talosta. Tila on hyvin valoisa suurten ikkunoiden ansiosta. Kuvissa myös esimerkkejä kiinteistön tiloista.

Fredriksberg A-toimistotalo.

Fredriksberg on Vallila Paja -liikekorttelin uusvanha nimi. VR:n yli 100 vuotta vanhasta konepaja-alueesta luodaan omaleimainen toimisto-, liike- ja asuinkortteli.

Neljä uudisrakennusta, kuusi kerrosta – Fredriksberg muodostuu neljästä toisiinsa kytketystä toimistotalosta, jotka rakennetaan vaiheittain. Ensimmäinen vaihe, A-talo, valmistui v.2018 Sturenkadun ja Aleksis Kiven kadun kulmaan, B- ja C-talot kesällä 2020. D-talo on rakenteilla ja valmistuu toukokuussa 2022.

Rakennuksissa on kuusi kerrosta, joista ylimmässä on huikeaa loft-tunnelmaa, kun katto on reilusti normaalia korkeammalla.

Viihtyisä trendiravintola Alice Italian palvelee sekä toimistotalon vuokralaisia, että kaikkia kaupunkilaisia ja on auki myös ilta-aikaan. B-talon ylimpään kerrokseen on avattu LoiLoi Rooftop Restaurant and Distillery. Lisäksi kiinteistössä on uudelle tasolle innovoidut aulapalvelut sekä Wonderland coworking-yhteisö. Talosta löytyy myös runsaasti pyöräparkkitilaa, sekä suihku- ja pukeutumistilat. Pysäköintipaikat sijaitsevat kiinteistön kellarissa olevassa pysäköintihallissa.

Fredriksbergin A-taloon ovat muuttaneet: Alice Italian, Avidly Agency, Estelina, Evac Group, Helsingin kaupunki, Houston, Jääkiekon SM-liiga, Oluthuone Konepaja, R-Kioski ja Wonderland.

Fredriksbergistä tulee ekologinen toimistorakennus, joka toteutetaan kansainvälisen kestävän kehityksen BREEAM-ympäristösertifiointijärjestelmän Excellent-tasolle.

Liikenneyhteydet

25 m bussi- ja raitiovaunupysäkeille. 900m Sörnäisten metroasemalle. 1,1 km Pasilan juna-asemalle. Helsingin ydinkeskustaan on alle 3 km. 6 raitiovaunureittiä ja yli 50 bussireittiä kilometrin säteellä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Konepajankuja 1
Helsinki 00510

  • Kaupunginosa: Vallila
  • Pinta-ala: 852 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2018
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.