Vacant premises

A functional, comfortable and appropriately sized office space is an important part of a company’s success. Cushman & Wakefield helps companies and investors looking for facilities find the best business premises, be it office space, retail space, warehouse space or production space.

Konepajankuja 1, Helsinki

For rent, Office, Helsinki, Vallila, 852 sqm

Target #25107

Description in Finnish, for further details please contact one of our experts

Vuokrattavana 852 m2 toimistotila hyvällä sijainnilla Helsingin Vallilan Konepajan alueella A-talosta. Tila on hyvin valoisa suurten ikkunoiden ansiosta. Kuvissa myös esimerkkejä kiinteistön tiloista.

Fredriksberg A-toimistotalo.

Fredriksberg on Vallila Paja -liikekorttelin uusvanha nimi. VR:n yli 100 vuotta vanhasta konepaja-alueesta luodaan omaleimainen toimisto-, liike- ja asuinkortteli.

Neljä uudisrakennusta, kuusi kerrosta – Fredriksberg muodostuu neljästä toisiinsa kytketystä toimistotalosta, jotka rakennetaan vaiheittain. Ensimmäinen vaihe, A-talo, valmistui v.2018 Sturenkadun ja Aleksis Kiven kadun kulmaan, B- ja C-talot kesällä 2020. D-talo on rakenteilla ja valmistuu toukokuussa 2022.

Rakennuksissa on kuusi kerrosta, joista ylimmässä on huikeaa loft-tunnelmaa, kun katto on reilusti normaalia korkeammalla.

Viihtyisä trendiravintola Alice Italian palvelee sekä toimistotalon vuokralaisia, että kaikkia kaupunkilaisia ja on auki myös ilta-aikaan. B-talon ylimpään kerrokseen on avattu LoiLoi Rooftop Restaurant and Distillery. Lisäksi kiinteistössä on uudelle tasolle innovoidut aulapalvelut sekä Wonderland coworking-yhteisö. Talosta löytyy myös runsaasti pyöräparkkitilaa, sekä suihku- ja pukeutumistilat. Pysäköintipaikat sijaitsevat kiinteistön kellarissa olevassa pysäköintihallissa.

Fredriksbergin A-taloon ovat muuttaneet: Alice Italian, Avidly Agency, Estelina, Evac Group, Helsingin kaupunki, Houston, Jääkiekon SM-liiga, Oluthuone Konepaja, R-Kioski ja Wonderland.

Fredriksbergistä tulee ekologinen toimistorakennus, joka toteutetaan kansainvälisen kestävän kehityksen BREEAM-ympäristösertifiointijärjestelmän Excellent-tasolle.

Communications

25 m bussi- ja raitiovaunupysäkeille. 900m Sörnäisten metroasemalle. 1,1 km Pasilan juna-asemalle. Helsingin ydinkeskustaan on alle 3 km. 6 raitiovaunureittiä ja yli 50 bussireittiä kilometrin säteellä.

Contact

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Floor plans / Brochures

Not available

Other available spaces

Show all
Office

Konepajankuja 1
Helsinki 00510

  • Area: Vallila
  • Surface area: 852 sqm
  • Floor: 5. kerros
  • Available:
  • Year of construction: 2018
  • Rental category: 25-30 €/sqm

Contact

If you are interested in this property, please contact us by phone or contact form.

Phone: 0108368400

I accept the terms of privacy

Cushman & Wakefield recommends

Can't find what you are looking for?

Contact one of our experts.