Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Sturenkatu 21, Helsinki

Vuokrattava, Tuotantotila, Helsinki, Vallila, 744 m2

Kohde #27672

Kuvaus

Tuotantotila Vallilan sydämessä. Tilassa on nosto-ovi , kaksi työhuonetta, useita WC-tiloja, sekä kaksi pukuhuonetta.. Huonekorkeus n. 4 m.

30-luvun loppupuolella rakennettu museoviraston suojelema Funkkis-rakennus on saneerattu vastaamaan tämän päivän tarpeita. Saneeraus valmistui v.2007. Rakennuksen maamerkkinä on sienimäinen ulkokatos. Rakennuksessa on toiminut mm. Volvo-Auto. Kiinteistöllä on 35 autopaikkaa.

Sturenkatu 21:ssa toimivat muun muassa Unileverin pääkonttori, Postin lajittelupiste ja myymälä sekä Vallilan postikonttori sekä Naughty Brgr. Lähialueella toimii myös runsaasti lounasravintoloita.

Vetovoimainen sijainti Konepajan alueen läheisyydessä. Trendikäs Vallila on toimiva ratkaisu historiallista työympäristöä ja sujuvia liikenneyhteyksiä arvostavalle.

Liikenneyhteydet

Bussiyhteydet ovat hyvät (200 m). Lisäksi raitiovaunu 7B pysäkki on lähellä (200 m). Metroasemalle 900 m, juna-asemalle 2 km, lentokentälle 15,8 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Tuotantotila

Sturenkatu 21
Helsinki 00510

  • Kaupunginosa: Vallila
  • Pinta-ala: 744 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1939
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.