Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Teollisuuskatu 14, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Vallila, 3910 m2

Kohde #26423

Kuvaus

Tarjolla uusi, upea pääkonttorikokonaisuus trendikkäältä Konepajan alueelta! Axelsberg on Vallilaan, monien tunnettujen yritysten naapuriin rakentuva asumista ja toimitilaa yhdistävä kokonaisuus. Tämä tilaesimerkki kattaa puolet talosta. Vuokralaisella on mahdollisuus muokata rakennuksen toiminnot itselleen parhaiten sopiviksi. Huippusijainti lähellä bussi- ja raitiovaunureittejä

Axelsberg suunnitteilla Helsingin Konepajalle. Axelsberg yhdistää Helsingin kaupungin keskeisimmän kehityskohteen Teollisuuskadun akselin ja luovan teollisuuden suosiman historiallisen Konepajan alueen. Arkkitehtonisesti näyttävät ja muuntautuvat toimitilat sekä katutason houkuttelevan avoin miljöö mahdollistavat modernin liiketoiminnan ja henkilöstön hyvinvoinnin. Rakennuksella tavoitteena BREEAM Excellent ympäristösertifikaatti. Tavoitevalmistuminen 6/2025. Oma autotalli.

Axelsberg sijaitsee laajenevan ydinkeskustan alueella erinomaisten liikenneyhteyksien päässä. Sitä ympäröivätmonipuoliset palvelut tekevät siellä viihtymisestä helppoa.

Liikenneyhteydet

Hyvät julkiset liikenneyhteydet: lähin bussipysäkki 10m, lähin raitiovaunupysäkki 100m, lähin metroasema 900m. Pasilan rautatieasemalle 1,1km ja lentokentälle 16km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Teollisuuskatu 14
Helsinki 00510

  • Kaupunginosa: Vallila
  • Pinta-ala: 3910 m2
  • Kerros: Useita kerroksia
  • Vapautuu: Ennakkomarkkinoinnissa
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.