Aleksanterinkatu 24 LAHTI, Lahti | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Aleksanterinkatu 24 LAHTI, Lahti

Vuokrattava, Liiketila, Lahti, Keskusta, 737 m2

Kohde #26332

Kuvaus

Vuokrattavana katutason liiketilaa Lahden keskustassa. Tilassa on useampi huone sekä wc-tilat. Vilkas sijainti Aleksanterinkadun varrella. Tila soveltuu ravintolakäyttöön.Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services, puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi.Aleksanterinkatu 24 on Lahden pääkadulla, Trion kauppakeskuksen vieressä sijaitseva liike- ja toimistokiinteistö. Se koostuu kahdesta rakennuksesta, joista A-talo on valmistunut vuonna 2009 ja B-talo on täydellisesti saneerattu vuonna 2011. Molemmat rakennukset ovat erittäin hyvässä kunnossa.Kiinteistössä on sekä katutasossa sijaitsevia liiketiloja että joustavasti muunneltavia, jäähdytettyjä toimistotiloja. Myös varastotilaa on vuokrattavissa kellarikerroksista. Pysäköintitilaa on kahdessa kerroksessa.Kaikki Lahden keskustan palvelut ovat vilkkaan Aleksanterinkadun läheisyydessä.

Liikenneyhteydet

Kiinteistölle on erinomaiset julkiset liikenneyhteydet bussilla, pysäkit löytyvät alle 100 metrin päästä ja autolla liikkuville on rakennuksen kellarissa pysäköintitilaa kahdessa kerroksessa. Juna-asemallekin on matkaa vain noin kilometri.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

  Näytä kaikki
  Liiketila

  Aleksanterinkatu 24 LAHTI
  Lahti 15110

  • Kaupunginosa: Keskusta
  • Pinta-ala: 737 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2009 ja 2011
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

  Ota yhteyttä kohteesta

  Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

  Puhelin: 0108368418

  Hyväksyn tietosuojaselosteen

  Cushman & Wakefield suosittelee

  Etkö löydä etsimääsi?

  Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.