Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Aleksanterinkatu 24 LAHTI, Lahti

Vuokrattava, Liiketila, Lahti, Keskusta, 737 m2

Kohde #26332

Kuvaus

Tarjoamme vuokralle katutason liiketilan, jossa on useita huoneita sekä wc-tilat. Tämä monipuolinen tila on alun perin suunniteltu yökerhokäyttöön, mikä tarkoittaa, että siinä on erinomainen ilmanvaihto. Viime aikoina tila on toiminut pitkään kauneushoitolana, mutta sen potentiaali on laaja. Tämä tila soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kuntosaliksi tai muihin monipuolisiin käyttötarkoituksiin.

Tämä tila sijaitsee Lahden keskustassa Aleksanterinkadun sydämessä, joten se tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden houkutella asiakkaita ja kävijöitä.

Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services, puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi.

Aleksanterinkatu 24 on Lahden pääkadulla, Trion kauppakeskuksen vieressä sijaitseva liike- ja toimistokiinteistö. Se koostuu kahdesta rakennuksesta, joista A-talo on valmistunut vuonna 2009 ja B-talo on täydellisesti saneerattu vuonna 2011. Molemmat rakennukset ovat erittäin hyvässä kunnossa.

Kiinteistössä on sekä katutasossa sijaitsevia liiketiloja että joustavasti muunneltavia, jäähdytettyjä toimistotiloja. Myös varastotilaa on vuokrattavissa kellarikerroksista. Pysäköintitilaa on kahdessa kerroksessa.

Kaikki Lahden keskustan palvelut ovat vilkkaan Aleksanterinkadun läheisyydessä.

Liikenneyhteydet

Kiinteistölle on erinomaiset julkiset liikenneyhteydet bussilla, pysäkit löytyvät alle 100 metrin päästä ja autolla liikkuville on rakennuksen kellarissa pysäköintitilaa kahdessa kerroksessa. Juna-asemallekin on matkaa vain noin kilometri.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Liiketila

Aleksanterinkatu 24 LAHTI
Lahti 15110

  • Kaupunginosa: Keskusta
  • Pinta-ala: 737 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu: 31.12.2024
  • Rakennusvuosi: 2009 ja 2011
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.