Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Tullikatu 6 TAMPERE, Tampere

Vuokrattava, Toimistotila, Tampere, Keskusta, 316 m2

Kohde #22900

Kuvaus

Vuokrataan Tullintorin toisen kerroksen avotoimistotila. Saman katon alla hyvinvointi-, kulttuuri-, erikoisliike-, ruoka- ja kahvilatarjonta. Kohde sijaitsee erinomaisella paikalla Tampereen keskustassa, nopeasti kasvavalla businessalueella, vain 100 metriä rautatieasemalta. Paikalle on helppo tulla niin autolla, bussilla kuin jalankin ja pian myös ratikalla.

Tullintorin uusi konsepti on olla monitoimikiinteistö, joka tarjoaa kattavat toimitila- sekä retail-palvelut. Tullintorilta löydät erikoisliikkeitä, kahviloita ja ravintoloita, terveyden ja hyvinvoinnin palveluita, elämystoimijoita sekä toimitilojen lisäpalvelut. . Tullintorin 0.-2. kerrokset ovat pääosin kaupallisten palvelujen käytössä. 3.- 5. kerrokset on varattu toimistokäyttöön.

Keskeinen sijainti rautatieaseman ja Nokia Arenan vieressä takaa helpon saavutettavuuden. Juna-, bussi- ja raitiovaunuliikenne kulkee Tullintorin vierestä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Tullikatu 6 TAMPERE
Tampere 33100

  • Kaupunginosa: Keskusta
  • Pinta-ala: 316 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1930
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.