Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Vuolteenkatu 2 TAMPERE, Tampere

Vuokrattava, Toimistotila, Tampere, Ratina, 321 m2

Kohde #22219

Kuvaus

Vuokrattavana uudisrakennuksen 321 m2 toimistotila. Tila sijaitsee Ratinan huippumodernissa toimistorakennuksessa. Mahdollisuus räätölöityyn tilaratkaisuun. Osassa tilaa yli 4 m huonekorkeus.

Tampereen keskustaan, Ratinan suvannon rannalle kohosi uusi toimistotalo. Näyttävä ja huippumoderni toimistorakennus valmistui kesällä 2020 Ratinan kauppakeskuksen välittömään läheisyyteen monipuolisten palveluiden äärelle. Kohteen sijainti takaa yrityksille ainutlaatuisen näkyvyyden keskeisellä paikalla. Täällä yritykselläsi on tilaa kasvaa yhdessä nopeasti kehittyvän Ratinan alueen kanssa.

Kohteeseen on helppo tulla niin julkisilla liikennevälineillä kuin omalla autolla tai pyöräillä, pysäköintipaikkojakin on runsaasti. Tilat sopivat monenlaisten yritysten tarpeisiin, ja ne ovat helposti muokattavissa muuttuvien tilatarpeiden mukaan. Uudet toimistotilat ovat matalan energiakulutuksensa ansiosta myös ympäristöystävällisiä.

Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Liikenneyhteydet

Keskustan suurten katujen ja kevyen liikenteen väylien varrella sijaitsevaan toimistotalo on helppo löytää keskustassa, mutta sinne on vaivatonta saapua myös kauempaa. Ratinaan pääsee kävellen, pyörällä, yksityisautolla ja julkisilla kulkuneuvoilla.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Vuolteenkatu 2 TAMPERE
Tampere 33100

  • Kaupunginosa: Ratina
  • Pinta-ala: 321 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2020
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.