Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Peltokatu 26 TAMPERE, Tampere

Vuokrattava, Toimistotila, Tampere, Tampere, 626 m2

Kohde #26344

Kuvaus

Vuokrattavana valoisa kolmannen kerroksen toimitila Technopolis Asemakeskuksesta. Tila soveltuu hyvin n. 40-60 hengen toimistoksi. Tila voidaan tarvittaessa muokata vuokralaisen tarpeiden mukaisesti. Kampuksella on mm. aula, neuvottelutiloja, ravintola sekä VIP- ja saunatilat.

Technopolis Asemakeskus rakennetaan Peltokadulle kahdessa vaiheessa. 1. vaiheessa rakennetaan 2 tornia, joista ensimmäinen on 8-kerroksinen ja toinen 10-kerroksinen. 2-vaiheessa rakennettava kolmas torni tulee olemaan 8-kerroksinen. Kampukselle tulee näyttävä aula, lounge ja ravintola. Aulan yhteydessä on neuvottelutiloja. 2. kerroksessa on pientoimistotilaa sekä kaikille vuokralaisille yhteinen kesäterassi. 3-10. kerrokseen sijoittuvat toimistotilat ja ullakkokerroksiin VIP-tilat ja saunaosasto. Kahdessa kellarikerroksessa sijaitsevat pysäköintihalli ja pyörävarastot. Hankkeelle haetaan kultatason LEED-ympäristösertifikaattia.

Liikenneyhteydet

Asemakeskus sijaitsee alle 5 minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemalta. Asemakeskukseen on helppo saapua junalla, bussilla, omalla autolla tai tulevina vuosina ratikalla.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Peltokatu 26 TAMPERE
Tampere 33100

  • Kaupunginosa: Tampere
  • Pinta-ala: 626 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2018-2019
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.