Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Joukahaisenkatu 1 TURKU, Turku

Vuokrattava, Toimistotila, Turku, Kupittaa, 400 m2

Kohde #26719

Kuvaus

Vuokrattavana ensimmäisen kerroksen moderni ja avara toimistotila Turun Eurocityssä kehittyvän Kupittaan alueella. Tila muunneltavissa asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Vieressä sijaitseva juna-asema ja moottoritie takaavat hyvät kulkuyhteydet.

Korkeatasoisia toimistotiloja teknologia-alan keskuksessa Kupittaalla. Eurocity-toimistokiinteistö sijaitsee Turku Science Parkin ja maamme vanhimman yliopistoalueen keskellä, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Toimistotilat ovat helposti muunneltavia. Kiinteistössä on jäähdytys ja tilat on varustettu valokuituyhteydellä. Rakennuksessa on lounasruokala, kokoustiloja, keskusaula/lounge ja naapurikiinteistön kanssa yhteinen info/palvelupiste. Autohallissa vuokrattavia pysäköintipaikkoja.

Liikenneyhteydet

Kuppittaan juna-asema kävelymatkan päässä, 200 m. Hyvät bussiyhteydet. Helsingin moottoritien varrella. Lentoasemalle 7, 4 km.

Yhteystiedot

Raul von Denffer
Raul von Denffer

0108368401

raul.denffer@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Joukahaisenkatu 1 TURKU
Turku 20520

  • Kaupunginosa: Kupittaa
  • Pinta-ala: 400 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1999
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368401

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.