Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kärsämäentie 35 TURKU, Turku

Vuokrattava, Varastotila, Turku, Turku, 1043 m2

Kohde #26532

Kuvaus

Vuokrattavana entisen lakritsitehtaan rakennuksesta Turun Kärsämäellä varastotilaa ja toimistohuone ensimmäisessä kerroksessa. Toimitilalla on yhteiskäyttöiset wc-tilat. Leaf Center sijaitsee hyvällä sijainnilla, erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä niin Turun keskustasta kuin moottoritieltä.

Leaf Center on kahdeksasta rakennuksesta koostuva entinen makeistehdas Kärsämäen teollisuusalueella 4,6 km:n päässä Turun keskustasta. Suklaatehdas aloitti toimintansa alueella vuonna 1910, minkä jälkeen suklaan ja lakritsin valmistus Kärsämäellä jatkui mm. Huhtamäen ja Leaf Internationalin omistuksessa lähes sadan vuoden ajan. Kiinteistöissä on vuokrattavaa pinta-alaa 36.048 m2 ja vuokralaisia yli 170 useilta eri toimialoilta: liikuntatiloja, logistiikkaa, tuotanto- ja varastotiloja, toimistoja ja pieniä myymälätiloja.

Liikenneyhteydet

Leaf Centerille pääset kätevästi Turun kauppatorilta pysäkiltä T9 lähtevillä busseilla: 1, 23, 211, 212, 222 ja 231. Bussimatka Leaf Centerille kestää vain noin 15 minuuttia. Lähin bussipysäkki on aivan Leaf Centerin vieressä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Varastotila

Kärsämäentie 35 TURKU
Turku 20360

  • Kaupunginosa: Turku
  • Pinta-ala: 1043 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.