Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Perintötie 8, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Aviapolis, 275 m2

Kohde #27350

Kuvaus

Vuokrattavana 1.8.2024 vapautuva toisen kerroksen toimistotila Avia Logistics Centeristä. Siisti toimistotila hyvien kulkuyhteyksien varrella, esteettömyys huomioituna. Tila laajennettavissa n. 230 m2 osuudella. Osa tilasta laboratoriokäyttöön soveltuvaa. Autopaikkoja saatavissa kiinteistön piha-alueelta, sähköautojen latauspisteet.

Modernit logistiikkatilat helposti saavutettavalla paikalla Vantaan Aviapoliksessa. Vuonna 2014 valmistunut kiinteistö tarjoaa nykyaikaista ja toimivaa varasto- ja toimistotilaa esimerkiksi logistiikka-alan yrityksen tarpeisiin. Kohde koostuu kahdesta erillisestä rakennuksesta: B-talosta ja C-talosta ja se sijaitsee näkyvällä paikalla, vilkkaasti liikennöidyn Tikkurilantien varrella. Myös Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee kivenheiton päässä. Kiinteistö hyödyntää aurinkoenergiaa ja maalämpöpumppua energianlähteenä. Suuret nosto-ovet mahdollistavat sisäänajon kuorma-autoilla tai jopa rekoilla. Toimivan pihasuunnittelun ansiosta myös täysperävaunuyhdistelmän kääntäminen tontilla on mahdollista.

Liikenneyhteydet

Bisnespaja Avia sijaitsee loistavalla paikalla Aviapoliksessa Vantaan Veromiehessä. Monet bussilinjat kulkevat Tikkurilan asemalta, joka sijaitsee noin 5 km päässä. Kehärata yhdistää Vantaankosken radan Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta päärataan.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Perintötie 8
Vantaa 01510

  • Kaupunginosa: Aviapolis
  • Pinta-ala: 275 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu: 1.8.2024
  • Rakennusvuosi: 2014
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.