Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Vernissakatu 1, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Tikkurila, 570 m2

Kohde #26993

Kuvaus

Vuokrattavana siisti ja avara kolmannen kerroksen toimistotila, josta löytyy sekä avotilaa että erikokoisia työ- ja neuvotteluhuoneita. Kiinteistö sijaitsee loistavalla sijainnilla aivan Tikkurilan ytimessä, kattavien palveluiden ja hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

Twins Kuriirinmuuri on viisikerroksinen moderni toimistokiinteistö Vantaan Tikkurilassa, Tikkurilantien varrella, linja-autoaseman ja juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Kiinteistössä on aulavastaanotto.

Varastotilat ja autopaikat sijaitsevat kiinteistön kellarikerroksessa ja piha-alueella on autopaikkoja vierailijoden tarpeisiin. Lähialueelta löytyy runsaasti palveluita, joista lähimpinä Sokos Hotelli Vantaan tarjoamat kokous- ja lounaspalvelut, Kauppakeskus DIXIn ja Tikkurin monipuoliset palvelut sekä Tiedekeskus Heureka elämyksineen.

Liikenneyhteydet

Yhteydet Helsingin keskustaan ja kaikkialle Suomeen ovat erinomaiset. Tikkurilan juna- ja linja-autoasemat ovat noin sadan metrin kävelymatkan päässä ja Kehä III tielle on muutaman minuutin ajomatka. Matka-aika lentokentälle on kymmenisen minuuttia. Junan lisäksi myös useita bussilinjoja Tikkurilan juna-asemalla. Pysäköinti kiinteistöllä Tikkurilan asemakeskuksessa.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Vernissakatu 1
Vantaa 01300

  • Kaupunginosa: Tikkurila
  • Pinta-ala: 570 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2006
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.