Vacant premises

A functional, comfortable and appropriately sized office space is an important part of a company’s success. Cushman & Wakefield helps companies and investors looking for facilities find the best business premises, be it office space, retail space, warehouse space or production space.

Vernissakatu 1, Vantaa

For rent, Office, Vantaa, Tikkurila, 570 sqm

Target #26993

Description in Finnish, for further details please contact one of our experts

Vuokrattavana siisti ja avara kolmannen kerroksen toimistotila, josta löytyy sekä avotilaa että erikokoisia työ- ja neuvotteluhuoneita. Kiinteistö sijaitsee loistavalla sijainnilla aivan Tikkurilan ytimessä, kattavien palveluiden ja hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

Twins Kuriirinmuuri on viisikerroksinen moderni toimistokiinteistö Vantaan Tikkurilassa, Tikkurilantien varrella, linja-autoaseman ja juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Kiinteistössä on aulavastaanotto.

Varastotilat ja autopaikat sijaitsevat kiinteistön kellarikerroksessa ja piha-alueella on autopaikkoja vierailijoden tarpeisiin. Lähialueelta löytyy runsaasti palveluita, joista lähimpinä Sokos Hotelli Vantaan tarjoamat kokous- ja lounaspalvelut, Kauppakeskus DIXIn ja Tikkurin monipuoliset palvelut sekä Tiedekeskus Heureka elämyksineen.

Communications

Yhteydet Helsingin keskustaan ja kaikkialle Suomeen ovat erinomaiset. Tikkurilan juna- ja linja-autoasemat ovat noin sadan metrin kävelymatkan päässä ja Kehä III tielle on muutaman minuutin ajomatka. Matka-aika lentokentälle on kymmenisen minuuttia. Junan lisäksi myös useita bussilinjoja Tikkurilan juna-asemalla. Pysäköinti kiinteistöllä Tikkurilan asemakeskuksessa.

Contact

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Floor plans / Brochures

Not available

Other available spaces

Show all
Office

Vernissakatu 1
Vantaa 01300

  • Area: Tikkurila
  • Surface area: 570 sqm
  • Floor: 3. kerros
  • Available:
  • Year of construction: 2006
  • Rental category: 21-24 €/sqm

Contact

If you are interested in this property, please contact us by phone or contact form.

Phone: 0108368400

I accept the terms of privacy

Cushman & Wakefield recommends

Can't find what you are looking for?

Contact one of our experts.