Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Vanha Porvoontie 256, Vantaa

Vuokrattava, Varastotila, Vantaa, Vantaa, 2999 m2

Kohde #26963

Kuvaus

Moneen käyttöön sopiva tehdashalli. Vapaa korkeus on 8 m, siltanosturin alla 7 m. Tilassa on kaksi siltanosturia ja kolme nosto-ovea; nosto-ovi 4×4 m on hallin keskellä ja kaksi 6×6 m nosto-ovea sijaitsevat hallin molemmissa päissä, toinen näistä on katoksen alla. Kantavuus on 1,5 t/m2. Pistekuorma 7t. Sähkö ja pääsulakekoko on 3x3x200 A.

Tuotantotila, taukotila, sosiaalitilat ja sauna sijaitsevat katutasossa. Yhteensä katutason kerroksen tilassa on 2 751 m². Toisessa kerroksessa on toimistotila, josta löytyy avokonttori, kaksi yksittäistä toimistohuonetta, neuvotteluhuone sekä keittiö- ja taukotila. Toisen kerroksen tila on 248 m² sisältäen myös teknisen tilan. Kerrosten välillä kulkee invahissi.

Tehdashalli sijaitsee Vantaan Hakkilan merkittävällä teollisuusalueella, Lahden moottoritien vieressä ja Kehä III läheisyydessä. Vuosaaren satamaan ja lentokentälle on molempiin noin 12 km ja Helsingin keskustaan 21 km.

Varasto- ja logistiikkakiinteistö Lahden moottoritien varrella Helsingistä koilliseen. Kohteeseen on esteetön kulku Lahden moottoritien eritasoliittymistä. Kehä II:n risteys 3 km etelään.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Varastotila

Vanha Porvoontie 256
Vantaa 01380

  • Kaupunginosa: Vantaa
  • Pinta-ala: 2999 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2017
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.