Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Tikkurilantie 146, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Viinikkala, 180 m2

Kohde #25633

Kuvaus

Tila on muunneltavissa tarpeiden mukaan ja yhdistettävissä naapuritilaan jolloin kokonaisuus on 320m². Tavarahissiyhteys lastauslaituri- ja maantasolta. Sopii erinomaisesti myös showroom käyttöön. Kiinteistöllä sähköautojen latausmahdollisuus. Kohteelle tehty lisää autopaikkoja!

Vuonna 1985 valmistunut varasto- ja toimistokiinteistö näkyvällä paikalla Vantaan Viinikkalassa. Kiinteistöä on ylläpidetty hyvin ja tiloja on muokattu yritysten tarpeiden mukaan. Kiinteistön energiasäästöprojekti sekä julkisivun facelift-projekti valmistuivat vuoden 2018 aikana.

Pääosin kolmikerroksinen rakennus sijaitsee rinnetontilla. Toimistotiloista on sisäyhteys varastotiloihin ja kerrosten välillä on myös tavarahissiyhteys. Kiinteistön useat lastaustaskut ja maantaso-ovet mahdollistavat tehokkaan ja joustavan tavaran käsittelyn. Rakennuksessa on koneellinen ilmanvaihto ja rakennus on jäähdytetty. Isolla piha-alueella on mahdollista liikennöidä raskaalla kuljetuskalustolla. Pysäköintipaikkoja on runsaasti piha-alueella. Kiinteistöön tulee valokuitu. Huonekaapelointi nykytilanteessa CAT5-tasoinen.

Liikenneyhteydet

Liikenneyhteydet Kehä III ja Tuusulan väyl3lle ovat loistavat. Vuosaaren satamaan 20 min, ajomatka, lentokentälle alle 10 min.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Tikkurilantie 146
Vantaa 01530

  • Kaupunginosa: Viinikkala
  • Pinta-ala: 180 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1985
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.