Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Keilalahdentie 2-4, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Espoo, 2000 m2

Kohde #27319

Kuvaus

Vuokrattavana toimistotilaa Keilalahti Campuksen AB-rakennuksen 6. ja 7. kerroksessa. Toimistotilojen yhteydessä on oma kattoterassi, josta avautuu upeat näkymät. Kokonaisuudessaan vuokrattavaa tilaa on n. 2000 neliömetriä, mutta tiloja pystytään tarvittaessa myös jakamaan. Tilat on mahdollista vuokrata myös täysin kalustettuna.

Keilalahti Campus on innovatiivinen työympäristö, joka toimii useammankin pörssiyhtiön kotina: Tietoevryn, Fortumin ja Microsoftin Suomen pääkonttorit sijaitsevat tässä näyttävässä kiinteistössä. Se sijaitsee Espoon Keilaniemen bisnesalueen ytimessä, liikenteen solmukohdassa Länsimetron varrella. Keilaniemi onkin kasvanut yhdeksi pääkaupunkiseudun vetovoimaisimmista toimistoalueista. Liikenneyhteydet Keilaniemeen paranevat entisestään pikaraitiolinja Raide-Jokerin valmistuessa.

Kiinteistön palvelut ovat kattavat: vuokralaisilla on käytettävissä kolme ravintolaa, kaksi kuntosalia, joogahuone sekä ohjattua ryhmäliikuntaa, sauna ja sosiaalitilat sekä vuokrattava auditorio. Autoilijoille on runsaasti pysäköintitilaa ja työmatkapyöräilijöitä varten on pyöräparkki sekä pyöränhuoltopiste. AB-rakennukselle on myönnetty Very Good -tason BREEAM-ympäristösertifikaatti, joka kertoo pitkäjänteisestä ympäristötyöstä, jota myös kehitetään jatkuvasti kiinteistön ylläpidossa.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Keilalahdentie 2-4
Espoo 02150

  • Kaupunginosa: Espoo
  • Pinta-ala: 2000 m2
  • Kerros: Useita kerroksia
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.