Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Linnoitustie 5, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Espoo, 2477 m2

Kohde #27379

Kuvaus

Vuokrattavana laadukasta toimistotilaa nopeasti kasvavalla, kaupallisella ja hyvin liikennöidyllä Leppävaaran alueella. Tila jaettavissa 950/590/360 m2. Harmonia on moderni toimistorakennus korkealaatuisilla Quartetto Business Parkin palveluilla varustettuna.

Leppävaaran alue sijaitsee vain 15 minuutin matkan päässä Helsingin keskustasta. Kiinteistölle on erinomaiset kulkuyhteydet julkisella liikenteellä (juna, pikaraitiovaunu ja bussit), sekä autolla. Kiinteistössä on lounasravintola, aulapalvelu ja vuokrattavia neuvotteluhuoneita katutasossa.

Quartetto Business Campus, H-talo; HARMONIA. Keskeinen sijainti Leppävaaran business-keskittymässä. Yrityspuistossa yhdistyvät monipuoliset palvelut, joustavat toimitilat, sekä laadukkuus viihtyvyydestä tinkimättä. Neuvottelutilat, lounasravintola, edustussaunat, kuntosali, aulapalvelu oheispalveluineen sekä liikunta- ja fysioterapiapalvelut. Viimeisimmän standardin mukainen tiedonsiirtoverkko ja toimiva kiinteistöautomaatio. Autopaikkoja sekä pihassa että hallissa.

Quartetto Business Campuksen ensimmäinen yrityspuisto – Quartetto Business Park – valmistui vuosina 2001-2002. Yrityspuiston neljässä talossa Violin, Alto, Basso ja Cello toimii noin 50 yritystä yhteensä noin 20 000 m2:n moderneissa tiloissa. Quartetto Business Campus laajeni myös Linnoitustien toiselle puolelle, kun Quartetto Plus Business Parkin talot Estrade ja Fuuga valmistuivat syksyllä 2003. Gongi-talo valmistui keväällä 2009 ja Harmonia-talo talvella 2010. Quartetto Business Parkin viimeisin talo Intermezzo valmistui toukokuussa 2012.

Liikenneyhteydet

Hyvät julkiset liikenneyhteydet junalla ja bussilla. Autolla hyvät yhteydet Kehä I:stä sekä Turunväylää pitkin. Leppävaaran liikekeskus Sello ja juna-asema sijaitsevat kävelyetäisyydellä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Linnoitustie 5
Espoo 02600

  • Kaupunginosa: Espoo
  • Pinta-ala: 2477 m2
  • Kerros: Useita kerroksia
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2010
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.