Hyttipojankuja 2, Espoo | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Hyttipojankuja 2, Espoo

Vuokrattava, Varastotila, Espoo, Kauklahti, 868 m2

Kohde #25759

Kuvaus

Ensimmäisen kerroksen varastotila väliaikaistarpeeseen, jossa omat sosiaalitilat, wc ja suihku + minikeittiö. Korkeus on noin kuusi metriä ja lattiakantavuus 1500 kg/m2. Lastauslaiturialue, jossa nosto-ovellinen sisäänajoyhteys. Asemakaavamuutosprosessi käynnissä, vuokrasopimukset toistaiseksi voimassaolevia ja irtisanomisaika 3 kk.

Kolmikerroksinen toimisto-/varastokiinteistö, joka sijaitsee Espoossa Kauklahden teollisuusalueella, Kehä III:n, Länsiväylän ja Kauklahden juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Kiinteistön toimistotilat sijaitsevat kerroksissa 1-3. Naapurustossa toimii lounasravintola. Kiinteistössä on myös tilat lounasravintolalle. Hyttipojankuja 2:n piha-alueella on pysäköintipaikkoja. Lastauslaituri. Mahdollisuus myös sisäänajoon.

Liikenneyhteydet

Rautatieasema ja Kaukalahden tunnetut kivijalkakaupat ovat kivenheiton päässä. Kehä III:lle ajaa parissa minuutissa. Turuntielle ja Länsiväylälle pääsee myös nopeasti.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Varastotila

Hyttipojankuja 2
Espoo 02780

  • Kaupunginosa: Kauklahti
  • Pinta-ala: 868 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 5-10 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.