Keilaniementie 1, Espoo | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Keilaniementie 1, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Keilaniemi, 925 m2

Kohde #24063

Kuvaus

Huikea tila mahtavilla maisemilla. Vapaana 15. kerroksen toimistotila, noin 925 m2. Ikkunat ulottuvat lattiasta kattoon ja huonekorkeus on yli 3 metriä. Maisemat kaikkiin suuntiin. Kuvat eri mutta vastaavasta tilasta samassa talossa, kuvia itse tilasta tulossa. Kiinteistöllä on 700 autopaikan pysäköintilaitos sekä pyöräparkki. Metroasemakin vain 50 metrin päässä. Kiinteistön palveluihin kuuluu mm. aulapalvelu, neuvottelukeskus, henkilöstöravintola ja käyttäjille yhteiset sosiaalitilat. 20. kerroksessa yleisölle avoin maisemaravintola. Pohjakerroksessa päivittäistavarakauppa sekä liikunta- ja hyvinvointipalvelut. Aiemmin Raaden hampaana tunnetun rakennuksen uusi elämä Accountor Towerina alkoi vuoden 2019 lopussa, kun moderneiksi ja tasokkaiksi toimitiloiksi saneerattu torni otettiin uudelleen käyttöön. Rakennuksesta löytyy kuntokeskus, päivittäistavarakauppa, lounasravintola, upea maisemaravintola ja co-working tilat. Muita toimistokäyttäjiä päävuokralaisen Accountorin lisäksi ovat Hewlett-Packard, Vaero ja Speakers Forum. Kiinteistöllä on 700 paikkainen pysäköintilaitos. Saatavilla myös sähköpaikkoja ja sähköautojen latauspisteitä. Pyöräparkki.

Liikenneyhteydet

Aivan kohteen vieressä sijaitseva Keilaniemen metroasema ja vuonna 2024 valmistuva Raide-Jokeri takaavat erinomaisen saavutettavuuden.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Keilaniementie 1
Espoo 02150

  • Kaupunginosa: Keilaniemi
  • Pinta-ala: 925 m2
  • Kerros: 15. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1976
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.