Sillankorva 15, Espoo | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Sillankorva 15, Espoo

Vuokrattava, Liiketila, Espoo, Martinsilta, 280 m2

Kohde #19214

Kuvaus

Espoonlahdessa vuokrattavissa valoisa ja moderni liiketila ja tuotantotila, joka soveltuu hyvin esimerkiksi autohuolto- ja korjaustoimintaan. Autolla sisäänajettava tila, jonka korkeus yli 5 m, nosto-ovi. Länsiväylän kupeessa sijaitseva kiinteistö on palveluiden ja hyvien kulkuyhteyksien äärellä vain 15 minuutin ajomatkan päässä Helsingin ydinkeskustasta. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services, puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi. Autopalveluihin keskittynyt kiinteistö näkyvällä paikalla Espoossa, Länsiväylän varressa. Espoonlahti sai oman MotorCenterinsä. MotorCenter Espoonlahti on rakennettu erittäin näkyvälle paikalle Espoonlahden solmukohtaan, Länsiväylän ja Soukanväylän risteymään, kauppakeskittymään, johon sijoittuu kattava tarjonta myös muita erikoisliikkeitä ja palveluita. Kohteessa yhdistyy sijainti, saavutettavuus, näkyvyys ja hyvät julkisen liikenteen yhteydet. MotorCenterit ovat autoilijan palvelukeskuksia, joissa asiakkaat saavat kattavat palvelut katsastuksesta korjauksiin ja renkaiden vaihtoon. Kukin yritys keskittyy omaan ydinosaamiseensa ja yritysten välinen työnjako on tarkoin harkittu.

Liikenneyhteydet

Espoon Martinsiltaan on hyvät kulkuyhteydet bussilla. Etäisyys bussipysäkille 220 m. Etäisyys metroasemalle 5,3 km. Espoon kaupunkikeskukseen Tapiolaan on vain 15 minuutin matka.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Sillankorva 15, 280m2, 1. kerros, Liiketila
Liiketila

Sillankorva 15
Espoo 02300

  • Kaupunginosa: Martinsilta
  • Pinta-ala: 280 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1.vaihe valmistunut 5/2014
  • Vuokraluokka: 5-10 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.