Karhumäenkuja 1, Vantaa | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Karhumäenkuja 1, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Aviapolis, 470 m2

Kohde #25552

Kuvaus

Uudiskohde MONDO Villagen talot nousevat Vantaan Aviapolis alueelle. Kohde on ennakkomarkkinoinnissa. Tämä toimitila on esimerkki n. 10-30 henkilön organisaatiolle tarkoitetusta tilaratkaisusta alueen ensimmäisessä talossa. Tila on tarvittaessa jaettavissa kahteen osaan, joten tarjolla on juuri sinun yrityksesi yksilölliset tarpeet täyttävä tilako ja -ratkaisu. Suunnitteilla olevat palvelut: - aula- ja toimistopalvelut - siivous, kiinteistönhuolto ja vartiointi - ravintola- ja cateringpalvelut - neuvottelutiloja vuokrattavissa tuntiveloituksella - yhteiskäyttöisistä tiloista maksetaan vain käytön mukaan Aviapoliksen Mondo Village on nousukiidossa. Lentokentän kainalossa sijaitsevalle Aviapolis-alueelle asettuva Mondo Village on kuin kylä kaupungissa. Kansainväliseen lentokenttäkaupunkiin rakentuvan toimitilakorttelin kokonaisuus koostuu kuudesta talosta, jotka rakennetaan vaiheittain. Yksi rakennuksista on 13-kerroksinen hotelli, muut 7-8 -kerroksisia toimistorakennuksia. Autopaikkoja 510kpl Tavoitteena on rakennusten sertifiointi kansainvälisen BREEAM-ympäristöluokitusjärjestelmän mukaisesti Excellent-tasolle.

Liikenneyhteydet

Aviapoliksen juna-asema on vain n.150 metrin päässä. Kehärata avautui matkustajaliikenteelle v.2015. Aviapolikseen pääsee hyvin myös bussilla ja polkupyörällä. Noin v.2028 valmistuva Vantaan ratikka tuo liikkumiseen uuden lisäulottuvuuden.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Karhumäenkuja 1
Vantaa 01530

  • Kaupunginosa: Aviapolis
  • Pinta-ala: 470 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu: Ennakkomarkkinoinnissa
  • Rakennusvuosi: arvio 2020-2027
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.