Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Ansatie 6a, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Aviapolis, 645 m2

Kohde #25126

Kuvaus

Vantaan Aviapoliksessa vuokrattavana toisen kerroksen toimistotila C-rapussa. Tila koostuu avotilasta, huoneista ja wc-tiloista. Kiinteistö sijaitsee aivan Kehä III:n läheisyydessä, monipuolisten palveluiden keskellä. Paikalle on helppo tulla niin autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin hyvien liikkenneyhteyksien ansiosta. Sisävalokuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista.

Kehä III:n varrella, lähellä lentokenttää, hyvätasoisia toimistotiloja kilpailukykyiseen hintaan. Kaikki toimitilat vuokrataan remontoituina, uutta vastaavassa kunnossa.

Ansatie 6 on aiemmin DNA:n pääkonttorina toiminut nykyaikainen toimistokiinteistö. Se tarjoaa tilankäytöltään erittäin tehokkaita avo- ja kombitoimistotiloja, joissa luonnollisesti on kattava tietoliikennekaapelointi ja nykyaikainen jäähdytys. Monipuolista ja muunneltavaa toimistotilaa kolmessa kerroksessa.

Kiinteistön katutasolla sijaitsee suosittu lounasravintola Lunchi, jonka kautta voit myös varata tarvittaessa viihtyisän 10 hengen kokoustilan kiinteistön katutasosta. Lunchi huolehtii myös kokoustarjoiluista. Kiinteistön pohjakerroksesta löytyvät suihku- ja pukeutumistilat esimerkiksi työmatkapyöräilijöiden käyttöön. Talon palveluita täydentävät lähialueen vaihtoehtoiset lounaspaikat ja noin 5 minuutin ajomatkan päässä sijaitseva Kauppakeskus Jumbo monipuolisine palveluineen.

Yrityksesi voi vuokrata tarvittavan määrän pysäköintipaikkoja rakennusta ympäröivältä pysäköintialueelta. Valtaosa paikoista on varustettu lämmityspistokkein.

Liikenneyhteydet

Bussipysäkille 250 m, juna-asemalle 2 km, lentoasemalle 6 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Ansatie 6a
Vantaa 01740

  • Kaupunginosa: Aviapolis
  • Pinta-ala: 645 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2011
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.