Otaniementie 12, Espoo | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Otaniementie 12, Espoo

Vuokrattava, Liiketila, Espoo, Otaniemi, 50 m2

Kohde #26179

Kuvaus

Vapaa liiketila kauppakeskus A Blocissa näkyvällä käytäväpaikalla. Tilassa on valmius vesipisteelle. Tilan talotekniikka mahdollistaa vain kioskin ilman kuumentavia laitteita, esim. mehubaari tai puhelinkorjaamo. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi Kauppakeskus A Bloc sijaitsee keskellä Otaniemeä erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. A Bloc on osa Verstas Arkkitehtien suunnittelemaa rakennuskokonaisuutta, jossa sijaitsevat myös Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu sekä Kauppakorkeakoulu. Kauppakeskuksessa toimii ravintoloita ja kahviloita, erikoisliikkeitä, liikuntakeskus, päivittäistavarakaupat, apteekki sekä Alko. Ankkurivuokralaiset: Alepa Otaniemi, Alko, Kuntokeskus Liikku, Food & Co A Bloc, K-Market Otaniemi ja Otaniemen Apteekki. A Blocissa käy arkisin keskimäärin 17000 ja viikonloppuisin noin 7000 asiakasta päivittäin.

Liikenneyhteydet

Aalto-yliopiston metroaseman toinen sisäänkäynti sijaitsee A Blocin yhteydessä ja vierestä kulkevat Otaniemen bussilinjat sekä tulevaisuudessa myös Raide-Jokeri.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Liiketila

Otaniementie 12
Espoo 02150

  • Kaupunginosa: Otaniemi
  • Pinta-ala: 50 m2
  • Kerros:
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2018
  • Vuokraluokka: 31-35 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.