Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Vänrikinkuja 2, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Perkkaa, 1255 m2

Kohde #24747

Kuvaus

Vuokrataan työhuoneita ja avotoimistotilaa käsittävä valoisa tilakokonaisuus. Tähän toimitilaan saa nykymuodossaan työpisteet n. 45 henkilölle työhuoneissa ja lisää työpisteitä avotoimiston puolelle. Tilaa voidaan haluttaessa muokata avotoimiston suuntaan. Tarvittaessa tila on myös jaettavissa kahdeksi eri huoneistoksi. Tila vapautuu sopimuksen mukaan.

Apollon tasokkaat toimitilat voidaan toteuttaa joustavasti ja yksilöllisesti organisaation tarpeiden mukaan. Valokuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista.

Apollo Business Center on moderni ja palveleva toimistokiinteistö Espoon Perkkaalla, lähellä Leppävaaran palveluita sekä tärkeitä pääväyliä. Viisikerroksisen rakennuksen tyylikkäät yleiset tilat ja palvelut takaavat viihtyisät puitteet yrityksille. Ylimmässä kerroksessa on vuokrattava edustustila ja sauna, ja ensimmäisessä kerroksessa ravintolan läheisyydessä sijaitsevat neuvottelutilat, joita vuokralaiset voivat käyttää vapaasti. Tilat ovat valoisia ja niistä on avarat maisemat vehreälle Perkkaalle. Rakennuksen näyttävä lasipintainen julkisivu sekä osittainen lasikatto tuovat myös avaruutta ja tilantuntua kiinteistöön.

Liikenneyhteydet

Vänrikinrinne sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella aivan Espoon Leppävaaran monipuolisten palvelujen tuntumassa. Bussipysäkille 100 m, juna-asemalle 900 m, lentokentälle 14 km. Pihalla pysäkointipaikkoja sekä asiakaspysäköinti.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Vänrikinkuja 2
Espoo 02600

  • Kaupunginosa: Perkkaa
  • Pinta-ala: 1255 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu: sop. mukaan
  • Rakennusvuosi: 2002
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.