Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Metsänneidonkuja 8 TRIO, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Pohjois-Tapiola, 562 m2

Kohde #26046

Kuvaus

Spektri Business Parkin TRIO-talossa sijaitseva laadukas valoisa toimistotila, jossa kaksi omaa terassia. Trio-talon alakerrassa sijaitsee mm. lounasravintola Antell.

Alueella on tarjolla kaksi henkilöstöravintolaa, kokoustiloja, conference-tila, edustussaunat, parturi-kampaamo ja autopesula.

Kuvissa esimerkkejä toimistotiloista.

Spektri Business Park TRIO. Korkealuokkaisia ja muunneltavia toimitiloja Otaniemen teknologiakeskuksen läheisyydessä, Kehä I:n varrella Tapiolassa.

Spektri on Suomen ensimmäinen Business Park. Spektri koki mittavan uudistuksen 2016-2017; Spektrin tilat, teknologia ja palvelut uudistettiin. Kaikille aulatiloille on tehty kokonaisvaltainen face-lift. Uusi Spektri on viihtyisä, valoisa ja skandinaavinen yrityspuisto, joka tarjoaa koko skaalan modernia toimitilaa sekä laadukkaita ravintola- ja hyvinvointipalveluita viidessä eri kiinteistössä.

Uudistuneessa Spektrissä toimii huippusuosittu ravintola Tesan ja monipuolisella food court -konseptilla toimiva 1000 m2 ravintolamaailma, jonka valikoima tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen makuun ja tilanteeseen. Molemmat ravintolat palvelevat lounas- ja tilausravintoloina sekä tarjoavat catering-palveluja kokouksiin ja yrityksen omiin tiloihin. Peruspalveluiden lisäksi Spektrissä on kampaamo-hoitola sekä tilava ja valoisa kuntosali. Kokoustilat sijaitsevat Pilotti- Duo- ja Trio-taloissa, joissa on yhteensä 20 hyvin varusteltua kokous- ja konferenssitilaa 6 hengen kabineteista 80 hengen kokoustilaan. Lisäksi Spektrissä on 100 hengen auditorio sekä kaksi edustussaunaa.

Liikenneyhteydet

Sujuvat liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja lentokentälle. Lähes 1000 pysäköintipaikkaa ja runsaasti asiakaspaikkoja. Länsimetron asemat (Tapiola ja Otaniemi) kävelyetäisyyden päässä ja metroasemilta kulkee myös bussilinja Spektrin ohitse. Myös Kehä I:n bussipysäkit sijaitsevat lähellä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Metsänneidonkuja 8 TRIO
Espoo 02130

  • Kaupunginosa: Pohjois-Tapiola
  • Pinta-ala: 562 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1995
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.