Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Metsänpojankuja 1, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Pohjois-Tapiola, 3495 m2

Kohde #26156

Kuvaus

Vuokrataan vuonna 2024 remontista valmistuva, täysin uudistettu toimistokohde. Tämä on esimerkki kolmen kerroksen toimitilakokonaisuudesta. Näihin tiloihin saa sijoitettua tilaratkaisusta riippuen n. 170-250 työpistettä. Tulevalla käyttäjällä on mahdollisuus vaikuttaa tilaratkaisun lopputulokseen sekä materiaaleihin yhdessä sisustussuunnittelijan kanssa.

Pysäköintipaikkoja on tarjolla kiinteistön pihalla ja lämpimässä pysäköintihallissa.

Pohjois-Tapiolan ja Otaniemen Maarin alueen rajalla sijaitseva 6-kerroksinen toimitilakiinteistö modernisoidaan ja saneerataan kokonaisvaltaisesti vastaamaan nykypäivän yritysten moninaisia tarpeita. Uudistuksen myötä syntyy vastuullinen ja tyylikäs pääkonttoritason toimitilakiinteistö MaarinPortti.

MaarinPorttiin valmistuvat modernit toimitilat ovat muunneltavia ja ne suunnitellaan yksilöllisesti vastaamaan yrityksesi tarpeita.

Projektin suunnittelu ja toteutus tapahtuu Q3/2022 – Q1/2024 aikana. Saneerauksen suunnittelun ja toteutuksen tavoitteena on saavuttaa LEED Gold -sertifikaatti.

Liikenneyhteydet

Kehä I:tä pitkin kulkevat lukuisat bussit, ja runkolinja 550 palvelee erityisen hyvin myös MaarinPorttiin saapuvia. Lähin metroasema on Aalto-yliopisto, josta kävelee kohteeseen alle 15 minuutissa. Tapiolan keskus ja Kauppakeskus Ainoan kattavat palvelut ovat vain noin 2 km päässä. Kohteesta on myös vain noin 8 minuutin kävelymatka merelliselle Laajalahden luonnonsuojelualueelle sekä Espoon rantaraitille.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Metsänpojankuja 1
Espoo 02130

  • Kaupunginosa: Pohjois-Tapiola
  • Pinta-ala: 3495 m2
  • Kerros:
  • Vapautuu: 2024
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.