Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Tietäjäntie 14, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Pohjois-Tapiola, 852m2

Kohde #20091

Kuvaus

Toisen kerroksen valoisa kombitoimisto, jossa työhuoneita ja avotilaa. Kuvissa esimerkkejä toimistotiloista. Pysäköintipaikkoja kiinteistön pihalla ja autohallissa. Mahdollista liittää viereiseen 800m2 tilaan. Pohjois-Tapiolan toimistokeskittymässä sijaitseva toimistorakennus. Kohteelta on alle kilometri Kehä I:lle ja se sijaitsee loistavalla paikalla yhteyksien kannalta. Persoonallinen ja avara kiinteistö on rakennettu 1986. Helposti muunneltavat, ilmastoidut toimitilat ovat skandinaavisen seesteisiä. Kiinteistön palveluihin kuuluu henkilöstöravintola, suihkutilat, pyöräparkki ja lämmin autohalli. Kohteeseen on helppo tulla myös julkisilla kulkuneuvoilla. Kiinteistön pihalla on noin 40 pysäköintipaikkaa.

Pohjois-Tapiolan toimistokeskittymässä sijaitseva toimistorakennus. Kohteelta on alle kilometri Kehä I:lle ja se sijaitsee loistavalla paikalla yhteyksien kannalta. Persoonallinen ja avara kiinteistö on rakennettu 1986. Helposti muunneltavat, ilmastoidut toimitilat ovat skandinaavisen seesteisiä. Kiinteistön palveluihin kuuluu henkilöstöravintola, suihkutilat, pyöräparkki ja lämmin autohalli. Kohteeseen on helppo tulla myös julkisilla kulkuneuvoilla. Kiinteistön pihalla on noin 40 pysäköintipaikkaa.

Liikenneyhteydet

Bussipysäkille vain 100 metriä, metroasemalle noin kilometri ja juna-asemalle kolme kilometriä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Tietäjäntie 14, 852m2, 2. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Tietäjäntie 14
Espoo 02130

  • Kaupunginosa: Pohjois-Tapiola
  • Pinta-ala: 852 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1986
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.