Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Luoteisrinne 4, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Suomenoja, 425m2

Kohde #14583

Kuvaus

Vuokrataan edullista toimisto-, tuotanto- ja varastotilaa Länsiväylän läheisyydestä Espoon Suomenojalla. Tiloja mahdollista muokata tarpeen mukaan. B-talossa lounasravintola. Pihalla autopaikkoja. Toimistotilaa 3-kerroksisessa toimistorakennuksessa Espoon Suomenojalla Länsiväylän läheisyydessä. Tiloja myös varastointiin. Toimistotiloissa on koneellinen jäähdytys ja tilat ovat erittäin joustavasti muunneltavissa vuokralaisen tarpeita vastaaviksi. Rakennuksessa on lastauslaituri, josta tilavan tavarahissin kautta pääsee suoraan tiloihin. Kiinteistössä on lounasravintola. Kiinteistössä tarjolla siivouspalvelut. Pihalla runsaasti autopaikkoja.

Toimistotilaa 3-kerroksisessa toimistorakennuksessa Espoon Suomenojalla Länsiväylän läheisyydessä. Tiloja myös varastointiin. Toimistotiloissa on koneellinen jäähdytys ja tilat ovat erittäin joustavasti muunneltavissa vuokralaisen tarpeita vastaaviksi. Rakennuksessa on lastauslaituri, josta tilavan tavarahissin kautta pääsee suoraan tiloihin. Kiinteistössä on lounasravintola. Kiinteistössä tarjolla siivouspalvelut. Pihalla runsaasti autopaikkoja.

Liikenneyhteydet

Liikenneyhteydet bussilla ovat mainiot. Kiinteistön pihalla autopaikkoja.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Luoteisrinne 4, 425m2, 3. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Luoteisrinne 4
Espoo 02270

  • Kaupunginosa: Suomenoja
  • Pinta-ala: 425 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1973
  • Vuokraluokka: 5-10 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.