Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Martinsillantie 10, Espoo

Vuokrattava, Liiketila, Espoo, Suomenoja, 147 m2

Kohde #21969

Kuvaus

1. kerroksen liiketila 147,5 m2 Kauppakeskus Liilassa. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, jari.jantti@cushwake.fi. Liiketilat Suomen suurimmasta kodinsisustajan ja vapaa-ajan kauppakeskuksesta Liilasta. Liila on uudenlainen kauppakeskus Espoon Suomenojalla. Täältä löydät kerralla enemmän liikkeitä ja valikoimaa kodinsisustukseen ja vapaa-ajan viettoon. Tunnetut kauppaketjut ja arvostetut erikoisliikkeet ovat Liilassa kätevästi saman katon alla. Espoon Suomenojalla sijaitseva kauppakeskus Liila koostuu kahdesta liikerakennuksesta, pinta-alaltaan yhteensä n. 24 000 neliömetriä. Liila on ennen kaikkea sisustamisen ja kodin hankintojen kauppakeskus. Tunnetut kauppaketjut ja erikoisliikkeet ovat Liilassa kätevästi saman katon alla. Liilassa on myös hyvin varustettu päivittäistavarakauppa, kahvila-ravintola ja St1-jakeluasema. Liilassa toimii lähes 30 liikettä.

Liiketilat Suomen suurimmasta kodinsisustajan ja vapaa-ajan kauppakeskuksesta Liilasta. Liila on uudenlainen kauppakeskus Espoon Suomenojalla. Täältä löydät kerralla enemmän liikkeitä ja valikoimaa kodinsisustukseen ja vapaa-ajan viettoon. Tunnetut kauppaketjut ja arvostetut erikoisliikkeet ovat Liilassa kätevästi saman katon alla. Espoon Suomenojalla sijaitseva kauppakeskus Liila koostuu kahdesta liikerakennuksesta, pinta-alaltaan yhteensä n. 24 000 neliömetriä. Liila on ennen kaikkea sisustamisen ja kodin hankintojen kauppakeskus. Tunnetut kauppaketjut ja erikoisliikkeet ovat Liilassa kätevästi saman katon alla. Liilassa on myös hyvin varustettu päivittäistavarakauppa, kahvila-ravintola ja St1-jakeluasema. Liilassa toimii lähes 30 liikettä.

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0503375363

jari.jantti@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Martinsillantie 10, 147m2, 1. kerros, Liiketila
Toimistotila

Martinsillantie 10
Espoo 02270

  • Kaupunginosa: Suomenoja
  • Pinta-ala: 147 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0503375363

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.