Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Revontulenkuja 1, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Tapiola, 699 m2

Kohde #18190

Kuvaus

Vuokrattavana modernia avo/-monitilatoimistoa rakennuksen D-osasta. Tilaan mahtuu noin 40 avotilatyöpistettä ja 5 työhuonetta. Tilassa on lisäksi oma neuvotteluhuone ja keittiö/ taukotila. Kiinteistössä aulapalvelu, lounasravintola, kahvila, vuokrattavia kokoustiloja, auditorio ja kuntosali. Tila vapautuu sopimuksen mukaan. Sisävalokuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista. Revontulenkuja 1 on näkyvällä paikalla Länsiväylän varrella vuonna 2010 valmistunut toimistokiinteistö. Kohteessa on erinomaiset palvelut, edustatavat työtilat työskentelyyn ja asiakastapaamisiin sekä näyttävä vastaanottoaula. Aulapalvelu, ylimmässä kerroksessa lounasravintola, josta merinäkymä, vuokrattavia neuvottelutiloja ja näihin catering-palvelut, kuntosali, lämmitetty parkkihalli.

Liikenneyhteydet

Kiinteistölle hyvät kulkuyhteydet julkisilla. Metroasemalle 560 m. Useat bussit pysähtyvät kävelyetäisyydellä. Autolla hyvät yhteydet Länsiväylälle, Kehä II ja Turunväylälle.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Revontulenkuja 1, 699m2, 5. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Revontulenkuja 1
Espoo 02100

  • Kaupunginosa: Tapiola
  • Pinta-ala: 699 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu: sop. mukaan
  • Rakennusvuosi: 2010
  • Vuokraluokka: 21-24 ‚ā¨/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.