Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Revontulenkuja 1, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Tapiola, 358 m2

Kohde #26951

Kuvaus

Moderni avo-/monitilatoimisto, johon on sijoitettavissa esim. 20 kpl avotilatyöpistettä. Tilassa on erikokoisia työhuoneita, jotka sopivat hyvät tiimi-/projektityöskentelyyn. Kesällä 2023 täysin uusittu, kaunis keittiö/taukotila/työkahvila, jossa runsaasti ikkunapinta-alaa. Reilu huonekorkeus, n. 2,8 m. Korkeat, etelään ja länteen avautuvat ikkunat tuovat runsaasti valoa tilaan. Hissi- ja porrasyhteys näppärästi autohalliin, kuntosalille ja sosiaalitiloihin. Lisäksi toimistosta on käynti omalle terassinpuolikkaalle.

Sisävalokuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista.

Tapiolan Hohka on tyylikäs pääkonttoritason kokonaisuus Länsiväylän varrella Espoon Tapiolassa. Jopa 1500 työntekijälle soveltuva Hohka tarjoaa asiakkailleen toiminnallisesti monipuoliset, vaihtelevat ja joustavat tilaratkaisut. Kohteessa on erinomaiset palvelut, edustatavat työtilat työskentelyyn ja asiakastapaamisiin sekä näyttävä vastaanottoaula. Aulapalvelu, ylimmässä kerroksessa lounasravintola, josta merinäkymä, kahvila, auditorio, vuokrattavia neuvottelutiloja ja näihin catering-palvelut, kuntosali, lämmitetty parkkihalli. Palveluvalikoima sekä erinomainen saavutettavuus niin julkisilla, pyörällä kuin autollakin sujuvoittaa työntekijöiden arkea.

Liikenneyhteydet

Kiinteistölle hyvät kulkuyhteydet julkisilla. Metroasemalle 560 m. Useat bussit pysähtyvät kävelyetäisyydellä. Autolla hyvät yhteydet Länsiväylälle, Kehä II ja Turunväylälle.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Revontulenkuja 1
Espoo 02100

  • Kaupunginosa: Tapiola
  • Pinta-ala: 358 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2010
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.