Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Sturenkatu 4, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Alppila, 1676m2

Kohde #16348

Kuvaus

Kiinteistöstä on mahdollista vuokrata toimistotilat kerroksista 2.- 5. yht. 1676 m2. (Ensimmäisen kerroksen tilat on jo vuokrattu.) tai kerroksittain. Kerrosten vuokrattavat alat ovat n. 244-428 m2. Kaikista kerroksista löytyy erikokoisia toimisto- ja kokoushuoneita, hyvin varustellut tauko- ja sosiaalitilat, kopiohuoneet ja säilytystilaa. Kaikissa huoneissa on ikkunat ja neutraalit pintamateriaalit. Kiinteistössä on myös yhteiskäytössä 1. ja 2. kerroksen kokoustilat suuremmille tilaisuuksille sekä henkilöstöravintola. Hyväkuntoista toimistotilaa arkkitehtuuriltaan vaikuttavassa, Alvar Aallon suunnittelemassa museoviraston suojelemassa rakennuksessa. Kulttuuritalo on rakennettu 1958 ja remontoitu 2013. Kulttuuritalo koostuu kolmesta osasta: konserttisalista, kuparipellillä verhoillusta toimistorakennuksesta sekä niitä yhdistävästä matalasta siivestä. Kiinteistö sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Alppilassa, ja viihtyisällä alueella on runsaasti kahviloita ja ravintoloita.

Hyväkuntoista toimistotilaa arkkitehtuuriltaan vaikuttavassa, Alvar Aallon suunnittelemassa museoviraston suojelemassa rakennuksessa. Kulttuuritalo on rakennettu 1958 ja remontoitu 2013. Kulttuuritalo koostuu kolmesta osasta: konserttisalista, kuparipellillä verhoillusta toimistorakennuksesta sekä niitä yhdistävästä matalasta siivestä. Kiinteistö sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Alppilassa, ja viihtyisällä alueella on runsaasti kahviloita ja ravintoloita.

Liikenneyhteydet

Kulttuuritaloon pääsee kätevästi julkisilla liikennevälineillä kuten bussilla ja raitiovaunulla. Pasilan juna-asema on noin kilometrin päässä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Sturenkatu 4, 1676m2, Koko rakennus, Toimistotila
Toimistotila

Sturenkatu 4
Helsinki 00510

  • Kaupunginosa: Alppila
  • Pinta-ala: 1676 m2
  • Kerros: Koko rakennus
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1958
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.